Hoe plaats je agenda-items op Netwerk Amateurkunst?

Als groep of kunstenaar kan je agenda-items aanmelden. Netwerk Amateurkunst werkt met profielpagina’s. Je maakt allereerst een eigen profielpagina aan. Zo kan je van je laten zien én horen met allerlei informatie over jezelf of je organisatie. Via je profielpagina meld je activiteiten voor de agenda. Je moet dan ook een foto plaatsen. Activiteit en foto worden samen in de agenda opgenomen.

Aanmelden doe je hier links.

Netwerk Amateurkunst biedt gratis PR aan amateurkunstenaars en hun organisaties. Op de website staat een uitgebreid overzicht van praktisch alle groepen en kunstenaars in de regio. Geïnteresseerden kunnen met een ‘druk op de knop’ een overzicht krijgen van bijvoorbeeld alle koren in de regio, beeldend kunstenaars of dansgroepen. Je kan ook per gemeente zoeken.
Daarnaast is er een actuele agenda van regionale activiteiten. Bijvoorbeeld optredens, exposities, demonstraties en open lessen. De activiteiten worden prominent op de site van De Gruitpoort vermeld, maar ook op de eigen webagenda van het Netwerk Amateurkunst. En de agenda wordt elektronisch verspreid.

Geplaatst: 26 november

© Gruitpoort 2021 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap