Verrassing Lang Leve Kunst

13 dec

Alle maatregelen rondom het coronavirus gaan ons niet in de koude kleren zitten. Zou u er net als wij het liefst even ‘uitvliegen’ en met andere dingen bezig willen zijn? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Lang Leve Kunst en Naoberschap heeft voor u een leuke verrassing: De Telefonische Voorleesbrigade en Kunst door de Brievenbus. Deelname is kosteloos. U kunt zich voor één of beide activiteiten aanmelden via info@gruitpoort.nl of 0314-340943. Eerst een keertje uitproberen? Dat kan ook natuurlijk.

De Telefonische Voorleesbrigade

Vele vrijwilligers van de Telefonische Voorleesbrigade staan voor u klaar! Samen kruipt u een kwartiertje weg in een mooi verhaal dat u voorgelezen wordt en verdwijnt u even helemaal uit het nu! Een vrijwilliger van Lang Leve Kunst en Naoberschap belt u op en samen spreekt u af wat een geschikt voorleesmoment is. Zes keer leest de vrijwilliger u via de telefoon een kwartiertje voor. U kiest met elkaar een verhaal of gedicht uit en dan gaat u er eens lekker voor zitten en wordt u een kwartiertje voorgelezen. Nog even napraten en afspreken voor de volgende keer.

Kunst door de Brievenbus

“Om de week een cadeautje om helemaal vrolijk van te worden,” zei één van de deelnemers. Met Kunst door de Brievenbus laat u uw fantasie helemaal de vrije loop. U krijgt om de week, zes keer,  een kaart met daarop een tekenopdracht. U zorgt zelf voor pen of potlood en gaat aan de slag. Tussendoor hebben we af en toe contact met u. Het zou leuk zijn als u ons een foto van uw kunstwerk kunt mailen. U kunt zich individueel aanmelden, maar ook samen met een maatje, bijvoorbeeld een kleinkind, een vriend(in) of iemand uit de buurt.

 

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 15 januari 2021

Picl: De films van de Gruitpoort, maar dan thuis

Events 18 januari 2021

Online Taalcafé

© Gruitpoort 2021 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap