Nieuws

Buitenfilm Festival

22 jul

Alweer voor de 13e keer organiseren de vrijwilligers van het Gruitpoort filmhuis het gratis Buitenfilm Festival. Als de dagen weer korter worden, maar nog wel lekker warm zijn, slepen we ons gigantische doek weer naar wijk en park voor 3 avonden topfilms uit de filmhuiscollectie. Je hoeft alleen je tuinstoel nog mee te brengen, wij zorgen voor rest!

Lees verder »

Wij zijn met vakantie

17 jul

Maandag 10 augustus zijn we weer terug!

Lees verder »

Schrijvers gezocht voor Verhalenoogst sept/ okt

8 jul

Houd je van schrijven? Of wil je graag levensverhalen leren schrijven? Heb je affiniteit met verhalen van vroeger en met ouderen? Dan is dit project wellicht wat voor jou. Verhalenoogst is inmiddels een niet meer weg te denken project van Lang Leve Kunst en Naoberschap. Ook komend seizoen staan er weer verschillende edities op het programma.

Lees verder »

Nieuw: Voorverkoop

1 jun

Vanaf nu kun je kaarten voor voorstellingen in de Gruitpoort ook in de voorverkoop aan de balie kopen

Lees verder »

Kunst raakt dementerende ouderen

20 mei

Met kunst kan je mensen raken en dat geldt helemaal voor mensen die dementeren. Dat dat zo is, bevestigen de mensen die meewerken aan de activiteiten van Lang Leve Kunst voor mensen met dementie.

Lees verder »

Open je deuren tijdens de week van de amateurkunst

28 apr

Misschien hebben je er al over gehoord: De jaarlijks Week van de Amateurkunst. Dit keer van 30 mei t/m 7 juni. In deze week wordt de amateurkunst en de passie die velen hiervoor hebben, landelijk in de schijnwerpers gezet en bij een breed publiek onder de aandacht gebracht. Ook jij als amateurkunstenaar of lid van een amateurvereniging in de West-Achterhoek, kan hier aan deelnemen door die week open huis te houden.

Lees verder »

Lentecursussen

17 apr

De vakantie komt dichterbij. Om in de stemming te komen, hebben Volksuniversiteit Achterhoek en de Gruitpoort verschillende lentecursussen op het programma staan om je op de goede weg te helpen. Niet alleen vakantietaalcursussen, maar ook een passionele tango of inspirerende beeldende lessen. Zo ga je goed voorbereid en met nieuwe mogelijkheden de zomer in.

Lees verder »

Het Borghuisarrangement

17 apr

Eerst wat eten voor je naar film of theater gaat? Met het Borghuis arrangement wordt het extra leuk.

Lees verder »

Leer van Jongeren

31 jan

Laten we onze energie de komende tijd richten op broederschap met andersdenkenden.

Lees verder »

Kunst prikkelt. Dat is gisteren op een ontstellende manier duidelijk geworden.

8 jan

Kunst moet gemaakt worden. Omdat de kunstenaar de noodzaak voelt zich te uiten, maar ook zodat wij het voorrecht houden erdoor geraakt te worden.

Lees verder »

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 10 augustus 2015

Boyhood

Lessen 1 september 2015

3D lab

Theater 18 september 2015

Rosmarie Blaauboer - Colometa

Events 5 september 2015

Bleekpop

© Gruitpoort 2015 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap