Nieuws

Winnaars Achterhoek in 3D bekend

17 jan

Achterhoek in 3D was op zoek naar karakteristieke Achterhoekse gebouwen. Tussen 19 december 2016 en 15 januari 2017 konden geïnteresseerden stemmen op hun favoriete gebouw uit de Achterhoek. Dit leverde een lijst op van negen gebouwen, die in 3D geprint gaan worden.

Lees verder »

Vanaf januari is het filmhuis er ook op dinsdagochtend

27 dec

Speciaal (maar niet alleen) voor senioren is er elke dinsdagmiddag een kijkmoment van het Gruitpoort filmhuis. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat niet elke dinsdagmiddag u uitkomt, starten we vanaf januari 2017 met een extra kijkmoment op dinsdagochtend om 10 uur. Meer keuze dus om de films te zien die u bevallen. Uiteraard ook op de dinsdagochtend inclusief kopje koffie of thee.

Lees verder »

Wereldpremiere in de Gruitpoort

3 nov

Het komt niet elke dag voor dat de Gruitpoort het toneel is van een heuse wereldpremiere, maar met de eerste vertoning van Zomers blijven niet, de korte film van de Hummelose Sanne Gloria Verboom met in de hoofdrollen Frank Lammers en Susan Visser kunt u er maandag 7 november zelf bij zijn.

Lees verder »

‘Wilt u ons vertellen over uw Levende Liefde?’

16 okt

“Wij, Femke Boenink (15 jaar) en Chiara Schut (15), zijn op zoek naar mooie en bijzondere verhalen over de liefde. Kunt u ons vertellen over uw eerste liefde, uw liefde voor uw kinderen, ouders of een dierbaar voorwerp?

Lees verder »

Herfstvakantie cursussen | 15 - 23 oktober

12 okt

In de week van 15 t/m 23 oktober zijn er geen lessen in de Gruitpoort vanwege de herfstvakantie. Uiteraard vinden alle andere activiteiten tijdens de vakantie (waaronder film en theater) gewoon doorgang.

Lees verder »

18, 19 en 20 AUGUSTUS GRATIS 3 MOOIE FILMS BIJ 14e BUITENFILMFESTIVAL

8 aug

De zomerse buitenfilms van het filmhuis De Gruitpoort zijn een traditie geworden. Voor de 14e keer vertonen wij in augustus 3 films in de buitenlucht, films die een breed publiek zullen aanspreken. De toegang is gratis, dit wordt mogelijk gemaakt door 3 sponsoren.

Lees verder »

Zomersluiting

7 jul

Van 16 juli tot en met 7 augustus is de Gruitpoort gesloten. Even geen films, theater of events, maar op adem komen en genieten van de zomer. Vanaf maandag 8 augustus zijn we weer terug. Met vanaf dan ook elke zondagavond een film. Nog meer keuze dus.

Lees verder »

Extra voorstelling Burgerzin

6 jul

De eenmalige voorstelling Burgerzin, waarin Nederlanders en Syriërs terugblikken op de vluchtelingencrisis was te mooi om eenmalig te blijven.

Lees verder »

Een dagje meelopen op een echte filmset?

24 jun

Sanne Gloria Verbooms film Zomers Blijven Niet heeft, mede dankzij jullie, voldoende geld bij elkaar om te gaan draaien. Om dat te vieren geeft Gruitpoort één van jullie de unieke kans om een dagje door te brengen op de set, mét Frank Lammers, Susan Visser en natuurlijk Sanne zelf. En misschien is er zelfs een plekje voor je in beeld.

Lees verder »

Zomers Blijven niet

27 mei

Gruitpoort steunt filmproject van Hummelose over Doetinchems gezin met kanker

Lees verder »

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 24 januari 2017

The Light between oceans

Lessen 24 januari 2017

Boetseren

Theater 22 februari 2017

Casino Royale 2.0

Events 25 januari 2017

Designcafé

© Gruitpoort 2017 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap