Nieuws

Regionaal Filmfestival Kijken bij de Buren trapt op 20 november af in de Gruitpoort

10 nov

Gruitpoort, Filmhuis Zevenaar en Luxor Theater Zutphen presenteren de eerste editie van Kijken bij de Buren: een filmfestival waarbij je naar de buren moet om alles te zien.

Lees verder »

Schrijvers gezocht voor Verhalenoogst 2016

9 nov

Houd je van schrijven? Heb je affiniteit met verhalen van vroeger en met ouderen? Doe mee! Deze editie vindt plaats op Den Ooiman en Croonemate, vanaf 29 januari vijf vrijdagen op rij.

Lees verder »

Online Kaartverkoop

5 nov

Vanaf nu is het mogelijk kaarten voor theater en film online te kopen en te betalen. Je print zelf je kaarten en hoeft niet meer langs de kassa!

Lees verder »

Scholing Kunstdocent 3.0

5 nov

De wereld van kunst en cultuur beweegt! Het werkveld van de kunstdocent verschuift van buitenschoolse naar binnensschoolse kunsteducatie.

Lees verder »

Het Borghuisarrangement

19 okt

Eerst wat eten voor je naar film of theater gaat? Met het Borghuis arrangement wordt het extra leuk.

Lees verder »

Gruitpoort start Taal&Cultuur voor Bedrijven

10 sep

Door het toenemend zakelijk verkeer tussen Nederland en Duitsland in onze grensregio is er een groeiende behoefte aan taalonderwijs. De Gruitpoort springt daar op in met Gruitpoort Taal&Cultuur voor bedrijven, een aanbod van professionele taaltrainingen op maat, speciaal voor bedrijven.

Lees verder »

Nieuw: PEETS blog

1 sep

Dit jaar viert Peet Hopmans zijn tweede lustrum als modelboetseerder in de Gruitpoort met een blog over het wel en wee in de Gruitpoort. Een kijkje in de “keuken” van de culturele hotspot in de Achterhoek..

Lees verder »

Open Lessenweek

24 aug

Van 21 tot en met 25 september kun je gratis alle lessen uitproberen.

Lees verder »

Open Momentendag

12 aug

De Gruitpoort, Volksuniversiteit Achterhoek en het Jongerencentrum grijpen Open Monumentendag Kunst en Ambachten op zaterdag 12 september aan voor een Open Dag vol bijzondere momenten, voorstellingen en workshops

Lees verder »

Buitenfilm Festival

22 jul

Alweer voor de 13e keer organiseren de vrijwilligers van het Gruitpoort filmhuis het gratis Buitenfilm Festival. Als de dagen weer korter worden, maar nog wel lekker warm zijn, slepen we ons gigantische doek weer naar wijk en park voor 3 avonden topfilms uit de filmhuiscollectie. Je hoeft alleen je tuinstoel nog mee te brengen, wij zorgen voor rest!

Lees verder »

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 30 november 2015

Kijken bij de buren: Goodbye Lenin

Lessen 30 november 2015

Beeldhouwen in hout

Theater 9 december 2015

tgECHO - Botten

Events 2 december 2015

Pietenhuis

© Gruitpoort 2015 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap