Nieuws

Kunst raakt dementerende ouderen

20 mei

Met kunst kan je mensen raken en dat geldt helemaal voor mensen die dementeren. Dat dat zo is, bevestigen de mensen die meewerken aan de activiteiten van Lang Leve Kunst voor mensen met dementie.

Lees verder »

Open je deuren tijdens de week van de amateurkunst

28 apr

Misschien hebben je er al over gehoord: De jaarlijks Week van de Amateurkunst. Dit keer van 30 mei t/m 7 juni. In deze week wordt de amateurkunst en de passie die velen hiervoor hebben, landelijk in de schijnwerpers gezet en bij een breed publiek onder de aandacht gebracht. Ook jij als amateurkunstenaar of lid van een amateurvereniging in de West-Achterhoek, kan hier aan deelnemen door die week open huis te houden.

Lees verder »

Gezocht vrijwilliger organisatie Open Podium

28 apr

Voor het Open Podium in oktober zijn we op zoek naar iemand die ons helpt met de organisatie. Tijdens het Open Podium bieden we verenigingen uit de regio het podium op de Gruitpoort. We verwachten een divers aanbod met onder meer zang, dans en toneel. Het vindt plaats op een zaterdagmiddag in oktober. De datum wordt in overleg met jou vastgesteld.

Lees verder »

Lentecursussen

17 apr

De vakantie komt dichterbij. Om in de stemming te komen, hebben Volksuniversiteit Achterhoek en de Gruitpoort verschillende lentecursussen op het programma staan om je op de goede weg te helpen. Niet alleen vakantietaalcursussen, maar ook een passionele tango of inspirerende beeldende lessen. Zo ga je goed voorbereid en met nieuwe mogelijkheden de zomer in.

Lees verder »

Het Borghuisarrangement

17 apr

Eerst wat eten voor je naar film of theater gaat? Met het Borghuis arrangement wordt het extra leuk.

Lees verder »

Leer van Jongeren

31 jan

Laten we onze energie de komende tijd richten op broederschap met andersdenkenden.

Lees verder »

Kunst prikkelt. Dat is gisteren op een ontstellende manier duidelijk geworden.

8 jan

Kunst moet gemaakt worden. Omdat de kunstenaar de noodzaak voelt zich te uiten, maar ook zodat wij het voorrecht houden erdoor geraakt te worden.

Lees verder »

Europese Steun dankzij samenwerking filmtheaters in Achterhoek en Liemers

22 dec

Per 1 januari 2015 nemen het Luxor Theater in Zutphen, Filmhuis Zevenaar en Gruitpoort in Doetinchem deel aan het netwerk van Europa Cinemas.

Lees verder »

Openingstijden tijdens de feestdagen

3 dec

Tussen kerst en oud en nieuw zijn we alleen geopend voor de reguliere filmvoorstellingen.

Lees verder »

Vacatures 3 leden Raad van Toezicht Gruitpoort

29 sep

Deze tijd heeft creatieve mensen nodig. De ontwikkelingen op het wereldtoneel en de implicaties daarvan in onze individuele levens vragen om veerkracht en creativiteit. Dit is voor zowel onze economische positie als voor de gezondheid van onze moderne samenleving essentieel. Ook in de Achterhoek.

Lees verder »

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 28 mei 2015

Loin des hommes

Lessen 28 mei 2015

Puberaal Huiswerkbegeleiding

Theater 29 mei 2015

Fee(st)

Events 11 juni 2015

RAS-Café

© Gruitpoort 2015 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap