Nieuws

‘Wilt u ons vertellen over uw Levende Liefde?’

16 okt

“Wij, Femke Boenink (15 jaar) en Chiara Schut (15), zijn op zoek naar mooie en bijzondere verhalen over de liefde. Kunt u ons vertellen over uw eerste liefde, uw liefde voor uw kinderen, ouders of een dierbaar voorwerp?

Lees verder »

18, 19 en 20 AUGUSTUS GRATIS 3 MOOIE FILMS BIJ 14e BUITENFILMFESTIVAL

8 aug

De zomerse buitenfilms van het filmhuis De Gruitpoort zijn een traditie geworden. Voor de 14e keer vertonen wij in augustus 3 films in de buitenlucht, films die een breed publiek zullen aanspreken. De toegang is gratis, dit wordt mogelijk gemaakt door 3 sponsoren.

Lees verder »

Zomersluiting

7 jul

Van 16 juli tot en met 7 augustus is de Gruitpoort gesloten. Even geen films, theater of events, maar op adem komen en genieten van de zomer. Vanaf maandag 8 augustus zijn we weer terug. Met vanaf dan ook elke zondagavond een film. Nog meer keuze dus.

Lees verder »

Extra voorstelling Burgerzin

6 jul

De eenmalige voorstelling Burgerzin, waarin Nederlanders en Syriërs terugblikken op de vluchtelingencrisis was te mooi om eenmalig te blijven.

Lees verder »

Een dagje meelopen op een echte filmset?

24 jun

Sanne Gloria Verbooms film Zomers Blijven Niet heeft, mede dankzij jullie, voldoende geld bij elkaar om te gaan draaien. Om dat te vieren geeft Gruitpoort één van jullie de unieke kans om een dagje door te brengen op de set, mét Frank Lammers, Susan Visser en natuurlijk Sanne zelf. En misschien is er zelfs een plekje voor je in beeld.

Lees verder »

Zomers Blijven niet

27 mei

Gruitpoort steunt filmproject van Hummelose over Doetinchems gezin met kanker

Lees verder »

Breng je activiteiten gratis onder de aandacht!

17 mei

Het Netwerk Amateurkunst van de Gruitpoort biedt verenigingen in de West-Achterhoek gratis PRondersteuning. Activiteiten van verenigingen of amateurkunstenaars worden in de activiteitenagenda opgenomen. De agenda verschijnt iedere 6 weken. Activiteiten komen ook in de agenda op de Gruitpoortsite.

Lees verder »

Feestdagen in de meivakantie

10 apr

Gruitpoort is gesloten op Koningsdag (woensdag 27 april) en Hemelvaartsdag (donderdag 5 mei) overdag. Donderdag 5 mei 's avonds zijn wij geopend voor film, Jimmy's Live en ateliergebruik.

Lees verder »

Meer Film(kijkers) dan ooit

2 apr

De frequente kijker had het al door, sinds januari vertonen we films niet meer altijd 1 week, maar soms wel 2 of 3 weken. En dat beviel, want in het eerste kwartaal van 2016 waren er meer filmkijkers in de Gruitpoort dan ooit.

Lees verder »

Wij zijn aanbieder in het Meedoenarrangement

31 mrt

Wilt u gebruik maken van onze producten, maar hebt u moeite om rond te komen? Misschien kunt u gebruik maken van het Meedoenarrangement.

Lees verder »

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 8 december 2016

La fille inconnue

Lessen 8 december 2016

Beeldhouwerscollectief

Theater 14 december 2016

Mijn (bij)vrouw

Events 8 december 2016

RAS-café

© Gruitpoort 2016 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap