Nieuws

Feestelijk symposium voor vrijwilligers Lang Leve Kunst

15 sep

Een middag met inspirerende workshops voor vrijwilligers en anderen betrokkenen van Lang Leve Kunst. O.a. met Zin in zingen! met Carina Numan | Kijk op de Wijk! met Berna Bonekamp | Stillevens beleven met Ine de Laak | Verhalenoogst met Lieke Deelstra

Lees verder »

Gruitpoort start Taal&Cultuur voor Bedrijven

10 sep

Door het toenemend zakelijk verkeer tussen Nederland en Duitsland in onze grensregio is er een groeiende behoefte aan taalonderwijs. De Gruitpoort springt daar op in met Gruitpoort Taal&Cultuur voor bedrijven, een aanbod van professionele taaltrainingen op maat, speciaal voor bedrijven.

Lees verder »

Nieuw: PEETS blog

1 sep

Dit jaar viert Peet Hopmans zijn tweede lustrum als modelboetseerder in de Gruitpoort met een blog over het wel en wee in de Gruitpoort. Een kijkje in de “keuken” van de culturele hotspot in de Achterhoek..

Lees verder »

Open Lessenweek

24 aug

Van 21 tot en met 25 september kun je gratis alle lessen uitproberen.

Lees verder »

Open Momentendag

12 aug

De Gruitpoort, Volksuniversiteit Achterhoek en het Jongerencentrum grijpen Open Monumentendag Kunst en Ambachten op zaterdag 12 september aan voor een Open Dag vol bijzondere momenten, voorstellingen en workshops

Lees verder »

Buitenfilm Festival

22 jul

Alweer voor de 13e keer organiseren de vrijwilligers van het Gruitpoort filmhuis het gratis Buitenfilm Festival. Als de dagen weer korter worden, maar nog wel lekker warm zijn, slepen we ons gigantische doek weer naar wijk en park voor 3 avonden topfilms uit de filmhuiscollectie. Je hoeft alleen je tuinstoel nog mee te brengen, wij zorgen voor rest!

Lees verder »

Schrijvers gezocht voor Verhalenoogst sept/ okt

8 jul

Houd je van schrijven? Of wil je graag levensverhalen leren schrijven? Heb je affiniteit met verhalen van vroeger en met ouderen? Dan is dit project wellicht wat voor jou. Verhalenoogst is inmiddels een niet meer weg te denken project van Lang Leve Kunst en Naoberschap. Ook komend seizoen staan er weer verschillende edities op het programma.

Lees verder »

Nieuw: Voorverkoop

1 jun

Vanaf nu kun je kaarten voor voorstellingen in de Gruitpoort ook in de voorverkoop aan de balie kopen

Lees verder »

Kunst raakt dementerende ouderen

20 mei

Met kunst kan je mensen raken en dat geldt helemaal voor mensen die dementeren. Dat dat zo is, bevestigen de mensen die meewerken aan de activiteiten van Lang Leve Kunst voor mensen met dementie.

Lees verder »

Open je deuren tijdens de week van de amateurkunst

28 apr

Misschien hebben je er al over gehoord: De jaarlijks Week van de Amateurkunst. Dit keer van 30 mei t/m 7 juni. In deze week wordt de amateurkunst en de passie die velen hiervoor hebben, landelijk in de schijnwerpers gezet en bij een breed publiek onder de aandacht gebracht. Ook jij als amateurkunstenaar of lid van een amateurvereniging in de West-Achterhoek, kan hier aan deelnemen door die week open huis te houden.

Lees verder »

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 5 oktober 2015

Dior and I

Lessen 5 oktober 2015

Moderne Nederlandse literatuur

Theater 9 oktober 2015

Niks meer aan doen!

Events 7 oktober 2015

Mijn Buurman is een TBS-er

© Gruitpoort 2015 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap