Nieuws

Zomers Blijven niet

27 mei

Gruitpoort steunt filmproject van Hummelose over Doetinchems gezin met kanker

Lees verder »

Breng je activiteiten gratis onder de aandacht!

17 mei

Het Netwerk Amateurkunst van de Gruitpoort biedt verenigingen in de West-Achterhoek gratis PRondersteuning. Activiteiten van verenigingen of amateurkunstenaars worden in de activiteitenagenda opgenomen. De agenda verschijnt iedere 6 weken. Activiteiten komen ook in de agenda op de Gruitpoortsite.

Lees verder »

Feestdagen in de meivakantie

10 apr

Gruitpoort is gesloten op Koningsdag (woensdag 27 april) en Hemelvaartsdag (donderdag 5 mei) overdag. Donderdag 5 mei 's avonds zijn wij geopend voor film, Jimmy's Live en ateliergebruik.

Lees verder »

Meer Film(kijkers) dan ooit

2 apr

De frequente kijker had het al door, sinds januari vertonen we films niet meer altijd 1 week, maar soms wel 2 of 3 weken. En dat beviel, want in het eerste kwartaal van 2016 waren er meer filmkijkers in de Gruitpoort dan ooit.

Lees verder »

Wij zijn aanbieder in het Meedoenarrangement

31 mrt

Wilt u gebruik maken van onze producten, maar hebt u moeite om rond te komen? Misschien kunt u gebruik maken van het Meedoenarrangement.

Lees verder »

Kunstenaars gezocht voor Kunst aan Huis

22 mrt

Vanuit je passie voor beeldende kunst een kunstuurtje voor ouderen verzorgen. Bijvoorbeeld door samen over een kunstwerk te praten of een kleine activiteit te begeleiden. . Doe je mee? Op 13 april is de eerste voorbereidende workshop!

Lees verder »

Nieuwscafé Extra: Ouder worden in de Achterhoek

14 mrt

Op woensdag 23 maart gaan Prof. dr. Gert-Jan Hospers en Maarten van Rixtel, bestuurder van Sensire in gesprek over de toekomst van het ouder worden in een krimpende omgeving

Lees verder »

Buurtwijsjes: muziekmiddagen in de regio

11 mrt

In april verzorgen we muziekochtenden- en middagen op diverse locaties in de regio. Onder leiding van een professioneel muzikant kan iedereen meezingen met en luisteren naar liedjes uit de oude doos!

Lees verder »

Schrijvers gezocht voor 'Verhalenoogst'

22 feb

Verhalenoogst is inmiddels een niet meer weg te denken project van Lang Leve Kunst en Naoberschap. In mrt/ april is er weer een editie. Dit keer gaan we naar Den Ooiman in Doetinchem en buurthuis de Kwaksmölle in Varsseveld. Houd je van schrijven? Dan is dit project wellicht wat voor jou. Meld je aan via langlevekunst@gruitpoort.nl

Lees verder »

De komende maanden ruim 35 zangoptredens voor dementerenden

9 feb

Dankzij het enthousiasme van een grote groep zangers, organiseren we de komende maanden meer dan 35 kleinschalige optredens voor dementerende ouderen. Tijdens de optredens worden er bekende en vertrouwde liedjes gezongen door kleine groepjes zangers.

Lees verder »

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 30 mei 2016

Préjudice

Lessen 30 mei 2016

Puberaal Huiswerkbegeleiding

Theater 1 juni 2016

Muziektheaterschool GRID

Events 7 juni 2016

3D Printen

© Gruitpoort 2016 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap