Gruitpoort
 Picl: De films van de Gruitpoort, maar dan thuis

Ons prachtige filmaanbod zie je helaas niet in onze filmzalen op het moment. Maar vanaf nu kun je het Gruitpoort Filmaanbod ook thuis kijken in onze online filmzaal op Picl. Met elke donderdag een première (Deze week het prachtige J'Accuse van de omstreden regisseur Roman Polanski), met Oscarwinnaars als Parasite en publieksfavorieten als For Sama, Hors Normes, Honeyland en Sorry we missed you. Maar ook met pareltjes waar we in onze fysieke zalen niet altijd plaats aan kunnen bieden. Er zijn meer dan 60 titels beschikbaar!

Ook als we weer open zijn, blijft deze online zaal een belangrijke aanvulling. Het overkomt je wel eens dat ze een film graag willen zien maar dat die uit roulatie is voordat je in de gelegenheid bent naar de stad te gaan. Op deze manier bieden wij je de mogelijkheid om al die filmpareltjes ook thuis te kijken.”

Ga naar Gruitpoort.nl/film voor ons actuele filmaanbod. Een gedeelte van de ticketprijs gaat naar de Gruitpoort. Je ziet dus niet alleen de prachtigste films, je steunt ook nog de Gruitpoort!

Nu alle programma's online

Met het aansluiten van het Filmhuis zijn nu alle Gruitpoortprogramma's online. Ook Lang Leve Kunst , het scholenaanbod en de jongeren van JC hebben een uitgebreid Coronaproof online aanbod. Vanaf volgende week zullen we jullie in onze wekelijkse nieuwsbrief meenemen in het digitale aanbod van de verschillende programma's.

       
    Film - Honeyland  
   
De films van de Gruitpoort, maar dan thuis | Adembenemende documentaire over de laatste imker die wilde bijen houdt.
 
 
 
       
    Film - For Sama  
   
De films van de Gruitpoort, maar dan thuis | Moeder laat 3 jarige dochter zien waarom ze ervoor koos in Aleppo te blijven tijdens de oorlog.
 
 
 
       
    Film - Parasite  
   
De films van de Gruitpoort, maar dan thuis | De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren.
 
 
 
       
    Film - Sorry We Missed You  
   
De films van de Gruitpoort, maar dan thuis | Van Gouden Palmwinnaar Ken Loach (I, Daniel Blake) Sinds de financiële crisis in 2008 worstelt het gezin Turner met geldproblemen. In de hoop de eindjes aan elkaar te kunnen knopen, koopt Ricky een nieuw vrachtwagen om een bezorgdienst te beginnen.
 
 
 
       
    Film - Hors Normes  
   
De films van de Gruitpoort, maar dan thuis | Van de makers van Intouchables | Twee vrienden zetten zich in voor autistische kinderen die zonder hen geen plek hebben in de maatschappij.
 
 
 
       
    Premièrefilm - J'Accuse  
   
De films van de Gruitpoort, maar dan thuis | Picl Exclusive | Een fascinerende film over de 126 jaar geleden vals beschuldigde Alfred Dreyfus
 
 

 Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
info@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314- 340943
Uitschrijven