Gruitpoort
 Het Onderwijsgesprek online editie: Het onderwijs op z'n kop

Donderdag 18 juni is Het Onderwijsgesprek er met een speciale online editie: Het onderwijs op z'n kop. Onder leiding van Wendelien Wouters spreken we 6 Achterhoekse onderwijsprofessionals over 8 weken alles anders doen en wat we daarvan meenemen in de toekomst.

Aan tafel zitten:
Albert de Boer, onderwijsadviseur en inspirator bij IJsselgroep

Lisette Nieuwenhuizen, student aan pabo Iselinge
Marjolein Vermeulen, onderbouwleerkracht bij Montessorischool De Pas
Martine Merx, meerscholendirecteur bij IJsselgraaf
Nico Teunissen, hoofd Sport&Cultuur bij De Onderwijsspecialisten

Sander Berendsen, innovatiedocent aan het Graafschapcollege

Deel ook jouw ervaringen
Stuur een vlogje van maximaal 1 minuut over je ervaringen met het onderwijs in de coronaperiode naar info@gruitpoort.nl en wellicht haalt je filmpje de uitzending.

En kijk op 18 juni
De interactieve liveuitzending van Het Onderwijsgesprek is op donderdag 18 juni om 20.00 vanuit studio MediaCows en is te volgen op gruitpoort.nl/onderwijsgesprek. Als je je aanmeld via info@gruitpoort.nl en je postadres achterlaat ontvang je een lekkere verrassing!

Het Onderwijsgesprek
Het Onderwijsgesprek is een samenwerking van het onderwijsveld en de Gruitpoort. We organiseren drie keer per jaar inspirerende gesprekken op het snijvlak van onderwijs en samenleving en zijn dankzij de bijdrage van het onderwijsveld gratis te bezoeken voor onderwijsprofessionals en andere belangstellenden.

IJsselgroep, Iselinge Hogeschool, Achterhoek VO, Graafschap College, IJsselgraaf, PRO8, Gelderveste, Samenwerkingsverband Doetinchem, Paraat scholen, Essentius, De Onderwijsspecialisten, De Laetare en Zone.college & Groene Lyceum Doetinchem zijn partner in Het Onderwijsgesprek.

       
    Events - Het Onderwijsgesprek - Het onderwijs op z'n kop  
   
Online editie | Onder leiding van Wendelien Wouters spreken we 6 Achterhoekse onderwijsprofessionals over 8 weken alles anders doen en wat we daarvan meenemen in de toekomst.
 
 
 


Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
info@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314- 340943
Uitschrijven