Gruitpoort
 We blijven open

beeld: De SchooltuinOok met de nieuwe maatregelen om het coronavirus in te dammen kan de Gruitpoort open blijven! Uiteraard op 1,5 meter afstand, met een mondkapje als je niet zit en met extra aandacht voor ventilatie .Een medewerker wijst je in de zaal naar een plek op 1,5 meter afstand van andere bezoekers. Er is geen pauze, onze bar is gesloten. We vragen je gegevens achter te laten voor eventueel bron- en contactonderzoek.

Gastveilige ontvangst

Wij zijn supertrots jullie zo gastveilig te kunnen blijven ontvangen bij onze films, activiteiten en cursussen, maar we hebben ook een uitgebreid online aanbod voor als je toch liever thuisblijft. Lees alles over onze coronamaatregelen op gruitpoort.nl/corona.

Prachtig aanbod

Ook de komende week hebben we weer een prachtig aanbod, met premières en, vanwege de herfstvakantie, twee bijzondere kinderfilms:
       
    Film - The Painted Bird  
   
Nederlandse Première | Een brute beproeving voor een joods jongetje tijdens de Tweede Wereldoorlog. Griezelig en onwerkelijk, maar heel mooi in beeld gebracht door de ogen van een kind | Ook te zien op Picl
 
 
 
       
    Film - Jeanne d'Arc  
   
Nederlandse Première | Contact Film | Bruno Dumont gooit alle regels overboord in een minimalistisch experiment over de Franse heilige Jeanne d'Arc | Ook te zien op Picl
 
 
 
       
    Film - The Tobacconist  
   
Een teder, hartverscheurend verhaal over een jongeman en zijn vriendschap met Sigmund Freud voor de tijd van de Duitse annexatie in Wenen.
 
 
 
       
    Film - De Beentjes van Sint Hildegard  
   
Komisch drama met Herman Finkers en Johanna ter Steege over het los willen breken uit vastgeroeste patronen | Ook te zien op Picl
 
 
 
       
    Film - Made in Italy  
   
Een eigenzinnige kunstenaar (Liam Neeson) en zijn van hem vervreemde zoon reizen naar Italië om het huis dat ze van hun overleden echtgenote en moeder hebben geërfd te verkopen.
 
 
 
       
    Film - Corpus Christi  
   
De twintigjarige jeugddelinquent Daniel droomt ervan om priester te worden. Vanwege zijn strafblad maakt hij alleen geen schijn van kans. Zijn leven krijgt echter een onverwachte draai als hij tijdens werkverlof in een dorpskapel wordt aangezien voor een jonge priester | Ook te zien op Picl
 
 
 
       
    Film - Chili  
   
Wildlife Film Festival on Tour | Deze prachtige en intrigerende film neemt je mee naar de ongelooflijke natuur van Chili.
 
 
 
       
    Film - Love Sarah  
   
In dit romantische Britse drama leren drie generaties vrouwen de waarde van vrouwelijke vriendschap, de kracht van gemeenschap, en het comfort van overheerlijk gebak.
 
 
 
       
    Herfstvakantie Kinderfilm - De Schooltuin  
   
Een jaar rond met je handen in de grond. Van de makers van De Wilde Stad. Een film gedraaid door de ogen van een groep kinderen die een jaar aan de slag gaan met het verbouwen van hun eigen groenten en bloemen.
 
 
 
       
    Herfstvakantie Kinderfilm - Yakari  
   
Een spectaculair avontuur van de kleine Sioux indiaan Yakari en zijn vriendschap met Kleine Bliksem: een ontembare mustang. Verrassende animatiefilm voor jong en oud | Ook te zien op Picl
 
 
 
       
    Film - Maverick Modigliani  
   
Arts in Cinema | Deze documentaire is opgedragen aan de meest bohemienachtige kunstenaar van de vorige eeuw.
 
 
 
       
    Events - Stevie Nicks 24 Karat Gold  
   
Rock & Roll Hall of Fame icoon Stevie Nicks brengt haar publieksfavorieten en bijzondere pareltjes naar het grote doek in deze imponerende concertfilm, opgenomen tijdens haar uitverkochte 24 Karat Gold Tour.
 
 
 
       
    Film - Into the Jungle  
   
Nederlandse Première | Wildlife Film Festival on Tour | Een pasgetrouwd Australisch stel vertrekt naar de jungle van Papoea-Nieuw-Guinea met een op het eerste gezicht onmogelijke opgave.
 
vanaf 22 oktober
 
 
       
    Events - Slowdates | Jonge gasten  
   
Ze hebben wat te melden, onze Jonge Gasten! En het is bestemd voor de oren van jong èn oud. De eerste vier Slowdates van het nieuwe seizoen brengt een jongere een onderwerp in.
 
 
 
       
    Film - I am Greta  
   
Nederlandse Première | Een prachtige en bijzonder roerende film over klimaat-activist Greta Thunberg.
 
vanaf 22 oktober
 
 
 
       
    Film - Buiten is het Feest  
   
Nederlandse Première | Het levensverhaal van Karin Bloemen zoals opgeschreven door Arthur Japin. Met Georgina Verbaan, Abbey Hoes en Eelco Smits.
 
vanaf 22 oktober
 
 
 


Voor meer informatie over al onze activiteiten, kijk op www.gruitpoort.nl.
Of bel 0314 340943.


Gruitpoort Doetinchem
Hofstraat 2
7001 CD Doetinchem
info@gruitpoort.nl
Telefoon: 0314- 340943
Uitschrijven