Kaarten

Wil je altijd met korting naar de film? Neem dan een GruitUitkaart. Kijk hier voor meer informatie.

Je kan hier inloggen op je account.

Programmering

Voor onze actuele programmering en reserveringen ga je naar onze agenda door in het menu hierboven op film te klikken. Met jaarlijks meer dan 150 titels en 1500 voorstellingen is er altijd wat van je gading te vinden. Elke 2 weken vind je het filmaanbod ook in de papieren Gruitpoortagenda. Je kunt je ook aanmelden voor de gratis e-mail nieuwsbrief, die je elke week van de programmering op de hoogte houdt.

Kaartverkoop

De bar is gesloten. Wij adviseren bezoekers dringend om een mondkapje te dragen. Deze mag af als je zit. Een medewerker wijst je in de zaal naar een plek op 1,5m afstand van andere bezoekers. Er is geen pauze. Houdt 1,5 m afstand en volg de aanwijzingen op. Heb je gezondheidsklachten? Blijf dan thuis!

Kaarten koop je online via onze agenda of (bij voorkeur met pin) aan de kassa van de Gruitpoort. Online kaarten kunnen worden afgerekend met I-Deal of de Nationale Bioscoopbon. Na betaling ontvang je per entreekaart een e-mail met bijlage op het mailadres waar je mee ingelogd bent. Ontvang je geen email met pdf bijlage of niet voor iedere kaart/persoon een email met pdf bijlage neem dan contact op: info@gruitpoort.nl / 0314-340943. Per voorstelling zijn 4 kaarten per account beschikbaar voor online verkoop.

 

Aangekochte entreebewijzen kunnen tot aan de datum van de voorstelling tijdens openingstijden van de receptie (ma t/m vrij 8.30-20.30, za 13.00-17.00, in vakanties en tijdens feestdagen gelden afwijkende openingstijden) worden ingewisseld voor kaarten voor een andere voorstelling of tegen een tegoed.


Toegangsprijzen film

Reguliere voorstelling
€ 10,-  /  € 8,- voor Gruituitkaarthouders

Nederlandse Premìeres op donderdag kosten € 8,-

Voor Themavoorstellingen kunnen aangepaste prijzen gelden.

Gereduceerd tarief

maandag en dinsdag overdag | kinderfilms | korte voorstellingen:

€ 8,- / € 6,- voor Gruituitkaarthouders

Picl

een selectie van ons aanbod ziet u ook in onze online filmzaal op Picl:

€ 8,50 actuele titels | € 4,99 gemist in de Gruitpoort


Gruituitkaart Kom je vaker naar de film, maak dan gebruik van de GruitUitkaart.  Voor € 25,- steunt u de Gruitpoort en krijgen jij en een vriend(in) een jaar lang € 2,- korting op de reguliere kaartprijs!

Meedoenarrangement
Onze producten zijn ook geheel of gedeeltelijk af te rekenen via het Meedoenarrangement.

Parkeren Bij de kassa van de Gruitpoort zijn op vertoon van je inrijkaart voor € 4,-uitrijkaarten voor de Amphion- en Catharinagarage, en voor € 3,- voor de Mediamarktgarage verkrijgbaar.

Cadeaukaarten
Je kunt bij ons cadeaukaarten kopen om een voorstelling naar keuze cadeau te doen. Deze zijn geldig in de Gruitpoort. De Gruitpoort verkoopt en accepteert ook Nationale Bioscoopbonnen.

Film en Food

Eerst wat eten voor je naar de film gaat? Kies voor een van onze Arrangementen bij het Borghuis of Hotel Villa Ruimzicht.

klik hier voor de actuele arrangementen

         

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 16 januari 2021

Picl: De films van de Gruitpoort, maar dan thuis

Events 18 januari 2021

Online Taalcafé

© Gruitpoort 2021 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap