Kaarten Theater

Kaartverkoop
Een theaterkaartje in de Gruitpoort is inclusief een consumptie.  Houdt 1,5 m afstand en volg de aanwijzingen op. Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad of in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten? Blijf dan thuis!
 
Kaarten koop je Online via onze agenda of in de voorverkoop (liefst met pin) aan de balie van de Gruitpoort. Online kaarten kunnen worden afgerekend met I-Deal. Na betaling ontvang je per entreekaart een e-mail met bijlage op het mailadres waar je mee ingelogd bent. Ontvang je geen email met pdf bijlage of niet voor iedere kaart/persoon een email met pdf bijlage neem dan contact op: info@gruitpoort.n l / 0314-340943.
 

Aangekochte entreebewijzen kunnen tot aan de datum van de voorstelling tijdens openingstijden van de receptie (ma t/m vrijdag 9.00 - 20.30 uur, zaterdag 13.00 - 17.00 uur, in vakanties en tijdens feestdagen gelden afwijkende openingstijden) worden ingewisseld voor kaarten voor een andere voorstelling of tegen een tegoed.

Meedoenarrangement
Onze producten zijn ook geheel of gedeeltelijk af te rekenen via het Meedoenarrangement.

Parkeren Bij de kassa van de Gruitpoort zijn op vertoon van je inrijkaart voor €4,-  uitrijkaarten voor de Loo- (onder Amphion) en Catharinagarage verkrijgbaar en voor €3,- voor de Mediamarktgarage verkrijgbaar.

Cadeaukaarten
Je kunt bij ons cadeaukaarten kopen om een theater- of filmvoorstelling naar keuze cadeau te doen. Deze zijn geldig in de Gruitpoort.

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 15 januari 2021

Picl: De films van de Gruitpoort, maar dan thuis

Events 18 januari 2021

Online Taalcafé

© Gruitpoort 2021 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap