woensdag 19 februari - 19:00 uur Achterhoek Business Challenge

Achterhoek Business Challenge

Is uw bedrijf slimmer dan de rest? Ga dan de challenge aan!

Over de Challenge

De Achterhoek Business Challenge brengt jonge talenten (academisch en HBO), hipo’s en (junior) MT-leden bij elkaar in een interessant netwerk. De competitie rond ‘het slimste bedrijf van de Achterhoek’ is een leuk en uitdagend middel, maar het bieden van een netwerkplatform voor deze groep (jonge) mensen, werkzaam in het Achterhoekse bedrijfsleven, is het doel! Ontmoet gelijkgestemden, wissel ervaringen uit, deel kennis, maak nieuwe contacten, breng samenwerkingen op gang. Doe mee met de Achterhoek Business Challenge!

Het slimste bedrijf van de Achterhoek

De Achterhoek Business Challenge gaat woensdag 16 oktober van start. In meerdere rondes gaan 16 slimme bedrijven uit de regio met elkaar de strijd aan op het podium. Zij doen mee aan een wervelende kennisquiz met slimme vragen, die alleen de allerslimsten kunnen beantwoorden. De inzet: de Achterhoek Business Challenge-bokaal. Het bedrijf dat wint, mag zich een jaar lang ‘het slimste bedrijf van de Achterhoek’ noemen. De challenge beslaat in totaal 15 wedstrijden, verdeeld over meerdere rondes inclusief kwart finales, halve finales en één finale. Alle wedstrijden vinden ’s avonds plaats. Afhankelijk van het resultaat (winst of verlies) speelt een team één tot maximaal vijf rondes. Iedere winstpartij levert een prijs op en het betreffende team gaat uiteraard door naar de volgende ronde. Het team dat de finale wint, ontvangt de Achterhoek Business Challenge-bokaal en mag een jaar lang naast zijn schoenen lopen.

Teams

Deelnemende bedrijven stellen zelf hun eigen dreamteam samen. Als ze maar reuze slim zijn en over diepgaande kennis beschikken van allerhande onderwerpen: technologie, milieu, ondernemerschap, financiën, politiek, wetenschap en nog veel meer. Alleen de allerslimste teams maken kans om de Achterhoek Business Challenge te winnen!

Locatie en publiek

Vanzelfsprekend (maar we noemen het toch maar even) hopen we op veel interesse en een grote opkomst tijdens de challenge, die plaatsvindt in de Gruitpoort in Doetinchem. De Achterhoek Business Challenge is niet alleen interessant voor de deelnemende teams, maar ook voor andere geïnteresseerde bedrijven. Leren was nog nooit zo leuk! En de challenge is natuurlijk een mooie kans om collega-ondernemers te ontmoeten en te netwerken. Is uw bedrijf slimmer dan de rest? Ga dan de challenge aan!

Data en tijden

Elke avond starten we om 19.00 uur, waarbij telkens meerdere teams het tegen elkaar opnemen. We verwachten dat het programma tot 23.00 uur duurt.

 

 Programma  Datum  Aanvangstijd
 Speelronde 1  Woensdag 16 oktober 2019  19.00 uur
 Speelronde 2  Woensdag 20 november 2019  19.00 uur
 Speelronde 3  Woensdag  18 december 2019  19.00 uur
 Speelronde 4  Woensdag 15 januari 2020  19.00 uur
 Finale  Woensdag 19 februari 2020  19.00 uur

 

Inschrijven

Ieder bedrijf in de Achterhoek (en de Liemers) kon zich inschrijven, het seizoen 2019/2020 is inmiddels volgeboekt. Een team bestaat uit vier spelers en één reservespeler. In totaal kunnen 16 bedrijventeams deelnemen aan de challenge. Een bedrijf mag meerdere teams inschrijven. Deelnemende teams krijgen toegang tot de competitie en gratis consumpties op de avond wanneer zij spelen.

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 29 september 2020

Het Verdriet van de Achterhoek

Events 1 oktober 2020

Comedy in Doetinchem

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap