zondag 13 januari - 14:00 uur Nieuwscafé presenteert: de finale van de Achterhoekse Nieuwsquiz

Nieuwscafé presenteert: de finale van de Achterhoekse Nieuwsquiz

Negen deelnemers hadden alle 50 vragen van de Achterhoekse Nieuwsquiz over 2018 goed. Zestien finalisten en 2 teams met lokale prominenten binden met elkaar de strijd aan tijdens de finale. De presentatie is in handen van Frans Miggelbrink.

Prijs € 0,00

De januari editie van het Nieuwscafé ruimen we traditiegetrouw vrij voor de finale van de Achterhoekse Nieuwsquiz. Heb jij het nieuws uit de Achterhoek dit jaar goed gevolgd? Speel dan mee met de Nieuwsquiz 2018. In vijftig vragen nemen we het jaar door in de zevende editie van de Achterhoekse Nieuwsquiz.

De beste zestien inzenders spelen de finale in de Gruitpoort op zondag 13 januari. Tijdens de finale zullen ook zes prominenten met elkaar de strijd aanbinden, te weten: Ingrid Lambregts (wethouder Doetinchem), Eric Schuurman (freelance journalist De Telegraaf en taxichauffeur), Corine Hartman (thrillerschrijfster), Chrit van Ewijk (directeur Slingeland Ziekenhuis), Mirjam Koster (directeur Graafschap College) en Hans Martijn Ostendorp (directeur De Graafschap).

De presentatie is in handen van Frans Miggelbrink. De jury wordt gevormd door Loes van der Meijs (burgemeester Doesburg), Fons Bouwmeister (politieagent in Bronckhorst) en Peter Frequin (oud-eindredacteur De Gelderlander). 

Martin Seysener verzorgt de muzikale omlijsting, de vragen komen als altijd uit de koker van Henny Haggeman.

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 18 juni 2019

Goede Buren

Theater 26 juni 2019

Stormhoofd

Events 18 juni 2019

Passies & Talenten

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap