donderdag 15 oktober - 15:45 uur Slowdates | Jonge gasten

Slowdates | Jonge gasten

Ze hebben wat te melden, onze Jonge Gasten! En het is bestemd voor de oren van jong èn oud. De eerste vier Slowdates van het nieuwe seizoen brengt een jongere een onderwerp in.

Ook op:

Voelt u zich een Jonge Rot en bent u geïnteresseerd in hetgeen ze te vertellen hebben, in wat hen bezighoudt? Kom dan naar de Slowdates! Ze worden gehouden op JC, dé plek van de jongeren op de Gruitpoort.

Er zijn vier Slowdates. Op 24 september laten drie jongeren iets zien over hun Persoonlijke ambities. Op donderdag 15 oktober vertelt Rutger over De schaduwzijde van de samenleving. En op 22 en 29 oktober gaat het over respectievelijk over Ondernemerschap/ Geld en over Liefde. De Slowdates zijn telkens van 15.45 uur tot 17.15 uur en worden geleid door theaterdocent Boaz Boele en vinden plaats op JC op De Gruitpoort. Uiteraard zijn de Slowdates coronaproof! Een vrijwillige bijdrage in de kosten is welkom.

Aanmelden is noodzakelijk en kan via info@gruitpoort.nl. U kunt zich voor de hele serie of voor afzonderlijke bijeenkomsten aanmelden. 

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 26 september 2020

Chili

Events 28 september 2020

Taalcafé

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap