donderdag 12 juli - 20:30 uur Muse: Drones World Tour

Muse: Drones World Tour

Exclusieve registratie van de ambitieuze concertreeks waarin de beroemde band de fans een volledige 360 graden audio-visuele sensorische ervaring gaf

Prijs € 12,50 U kunt voor dit evenement niet meer reserveren.

Muse, de wereldberoemde multi-platina verkopende en multi-award winnende band, begon aan hun ambitieuze Drones World Tour in 2015-16, en speelde meer dan 130 shows over de hele wereld. Bekend om het verleggen van grenzen in termen van hun podiumproductie, zagen de fans de band spelen in het podium in het midden van de arena, waarbij het ontwerp en de configuratie van het podium fans een volledige 360 ​​graden audio-visuele sensorische ervaring gaven. Centraal in de shows  stonden de Drones, die autonoom boven het podium en over het publiek vloeng, naast gigantische projecties die op het toneel met de bandleden in wisselwerking stonden. Dit spektakel, met LED's en lasers, was een perfecte aanvulling op het repertoire van de band. De belangrijkste liedjes die tijdens de tour werden uitgevoerd, waren onder meer 'Psycho', 'Madness', 'Uprising', 'Plug in Baby', 'Supermassive Black Hole' en Knights of Cydonia. '

 

Gefilmd en opgenomen over meerdere shows bevat de concertfilm nooit eerder geziene special effects, en een exclusieve introductie door de band.

The New York Times beschreef de Muse-live-ervaring als "een eindeloze opbouw, op weg naar de ene na de andere piek. Dat is wat een Muse-concert op alle mogelijke manieren wil leveren." Hier vinden we de band op het hoogtepunt van hun krachten, het creëren van een onvergetelijke fan-ervaring die vereist om te worden gezien op het grote scherm.

The band: Matt Bellamy, Chris Wolstenholme, Dominic Howard

VK 2018 | Tom Kirk, Jan Willem Schram | 90 min.

 

Meer aanraders

25 aug
Film Buitenfilm Festival 2018: Hell or high water - 21:30 uur
Locatie: Canadapark | Twee broers hun ranch dreigen te verliezen beginnen ze aan een wanhopige reeks overvallen op kleine lokale banken.
Buitenfilm Festival 2018: Hell or high water
Buitenfilm Festival 2018: Hell or high water
23 aug
Film Buitenfilm Festival 2018: Tulipani - 21:30 uur
locatie: IJsselkade/Friûl Lido | Sprookjesachtige tragikomedie over een Zeeuw die na de watersnoodramp nooit meer natte voeten wil en naar Italië fietst.
Buitenfilm Festival 2018: Tulipani
Buitenfilm Festival 2018: Tulipani
24 aug
Film Buitenfilm Festival 2018: C'est la vie - 21:30 uur
Locatie: Hotel Villa Ruimzicht | Hilarische en romantische comedy van de makers van Intouchables. Het cateringbedrijf dat de bruiloft van Pierre en Helena organiseert in een groot kasteel creëert vooralsnog vooral chaos.
Buitenfilm Festival 2018: C'est la vie
Buitenfilm Festival 2018: C'est la vie
16 sep
Film Les Uns et les Autres - 14:00 uur
Extra voorstellingen | Klassieker op zondag: Claude Lelouchs gerestaureerde meesterwerk over vier muzikale families voor, tijdens en na WOII. Merel verzorgt de pauze met een hapje en wijntje in Bistrostijl!
Les Uns et les Autres
Les Uns et les Autres
1 sep
Film 2001: A Space Odyssey - 16:00 uur
Klassieker: 50 jaar geleden veranderde één film alle films voor altijd. Ter gelegenheid van de 50e verjaardag.
2001: A Space Odyssey
2001: A Space Odyssey
13 aug
Film Jeune Femme (Montparnasse Bienvenue) - 20:30 uur
Contact Film presenteert de juweeltjes van de internationale filmkunst: Paula is blut, draagt een gestolen jas, heeft een verse schram op haar voorhoofd en is behoorlijk overstuur.
Jeune Femme (Montparnasse Bienvenue)
Jeune Femme (Montparnasse Bienvenue)
14 aug
Film Lean on Pete - 14:00 uur
De 15-jarige Charley vindt werk bij Del Montgomery (Steve Buscemi), een doorgewinterde paardentrainer die geld verdient met races en sluit vriendschap met het versleten renpaard Lean on Pete.
Lean on Pete
Lean on Pete
22 aug
Film Buitenfilm Festival 2018: Wind River - 21:30 uur
Locatie: Amphionpark: De jongeren van het jongerencentrum organiseren voor het eerst een eigen buitenfilmavond en openen het festival met een ijskoude thriller met Elisabeth Olsen (Scarlet Witch)
Buitenfilm Festival 2018: Wind River
Buitenfilm Festival 2018: Wind River
9 sep
Film Klanken van Oorsprong - 16:00 uur
Zoektocht naar de impact van oorlog, vlucht en opnieuw moeten beginnen op verschillende generaties Nederlands-Indische muzikanten.
Klanken van Oorsprong
Klanken van Oorsprong
11 nov
Film Tampopo - 15:00 uur
Klassieker op zondag | Verrukkelijke en onvergetelijke Japanse film waarin alles wat het leven de moeite waard maakt wordt gevierd en bezien vanuit voedsel. Merels moeder serveert in de pauze haar beste Ramen.
Tampopo
Tampopo

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 13 augustus 2018

Jeune Femme (Montparnasse Bienvenue)

Lessen 14 augustus 2018

3D Lab

Theater 28 september 2018

Blind Date

Events 15 augustus 2018

Arts in Cinema: van Gogh: Of Wheat Fields and Clouded Skies

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap