zaterdag 30 maart - 13:30 uur Meezingkoor | Dan liever de lucht in!

Meezingkoor | Dan liever de lucht in!

Lekker een middag lang allemaal leuke popnummers zingen? Dat kan, want het Meezingkoor komt naar De Gruitpoort! En het leuke is: de meezingers bepalen zelf het repertoire, door middel van een enquête.

Prijs € 9,00 Uitverkocht

Het Meezingkoor vliegt de wijde wereld in vanaf Airport Doetinchem. Op zaterdag 15 juni (13 tot 16 uur) zingen we in De Gruitpoort liedjes over vogels, vliegen en andere hoge dingen. 

Het is de tweede keer dat iedereen die dat wil met het Meezingkoor lekker een middag lang allemaal leuke nummers kan zingen in De Gruitpoort. En het leuke is: de meezingers bepalen zelf het repertoire, door middel van een enquête.

Pianist en dirigent Tom Ruijfrok heeft al veel mensen geïnspireerd tot grote vocale prestaties, zeker ook mensen die alleen onder de douche Elvis durven te zijn. Verwacht een middag met veel lekkere nummers, spontane meerstemmigheid en dat allemaal in een vrolijke, uitgelaten sfeer.

Het Meezingkoor gaat deze middag aan de slag met tien door de deelnemers zelf  gekozen nummers, waarvan de teksten geprojecteerd zullen worden. Thuis oefenen hoeft niet maar kan wel, want iedereen krijgt de gekozen nummers en de teksten vooraf toegemaild.

Het vorige Meezingkoor was binnen acht dagen uitverkocht, dus wees er snel bij!

De enquête voor het repertoire is inmiddels beëindigd en de te zingen nummers zijn bekend. Klik hier voor alle informatie en oefenmateriaal.

Informatie: www.meezingkoor.nl en www.facebook.com/meezingkoor

Attentie: in verband met communicatie over het repertoire, zal uw e-mailadres worden doorgegeven aan de organisatie.

 

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 12 augustus 2019

Yuli

Theater 25 september 2019

Het einde van het leven

Events 12 augustus 2019

Bootcamp

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap