zaterdag 30 maart - 13:30 uur Meezingkoor | Dan liever de lucht in!

Meezingkoor | Dan liever de lucht in!

Lekker een middag lang allemaal leuke popnummers zingen? Dat kan, want het Meezingkoor komt naar De Gruitpoort! En het leuke is: de meezingers bepalen zelf het repertoire, door middel van een enquête.

Prijs € 9,00 Uitverkocht

Het Meezingkoor vliegt de wijde wereld in vanaf Airport Doetinchem. Op zaterdag 15 juni (13 tot 16 uur) zingen we in De Gruitpoort liedjes over vogels, vliegen en andere hoge dingen. 

Het is de tweede keer dat iedereen die dat wil met het Meezingkoor lekker een middag lang allemaal leuke nummers kan zingen in De Gruitpoort. En het leuke is: de meezingers bepalen zelf het repertoire, door middel van een enquête.

Pianist en dirigent Tom Ruijfrok heeft al veel mensen geïnspireerd tot grote vocale prestaties, zeker ook mensen die alleen onder de douche Elvis durven te zijn. Verwacht een middag met veel lekkere nummers, spontane meerstemmigheid en dat allemaal in een vrolijke, uitgelaten sfeer.

Het Meezingkoor gaat deze middag aan de slag met tien door de deelnemers zelf  gekozen nummers, waarvan de teksten geprojecteerd zullen worden. Thuis oefenen hoeft niet maar kan wel, want iedereen krijgt de gekozen nummers en de teksten vooraf toegemaild.

Het vorige Meezingkoor was binnen acht dagen uitverkocht, dus wees er snel bij!

Informatie: www.meezingkoor.nl en www.faceboom.com/meezingkoor

Attentie: in verband met communicatie over het repertoire, zal uw e-mailadres worden doorgegeven aan de organisatie.
 

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 25 mei 2019

The White Crow

Lessen 28 mei 2019

3D Lab

Theater 12 juni 2019

Het einde van het leven

Events 26 mei 2019

DjazzVibes @Grutstraat: DjazzVibes Brunch

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap