zaterdag 29 augustus - 21:30 uur Buitenfilm@Stadsboerin: Wild Rose

Buitenfilm@Stadsboerin: Wild Rose

Uitverkocht | Alleenstaande moeder Jessie Buckley droomt er na haar gevangenisstraf van countryzangeres te worden | Dit jaar is er helaas geen Buitenfilm Festival, maar we konden het toch niet laten. Daarom staan we eind augustus 4 avonden lang coronaproof achter de gevangenismuren van de Kruisberg bij de Stadsboerin!

Prijs € 3,00 Uitverkocht

Niet met het grote buitenfilmdoek, maar op het knusse scherm van Seniorencinema.nl waarmee eerder onder andere Festival Achterland en Mañana Mañana van openluchtvoorstellingen werden voorzien. Elke avond als de zon onder gaat vertonen we een film uit het rijke Gruitpoortaanbod van het afgelopen jaar. Per avond zijn slechts 100 kaarten beschikbaar. Inmiddels zijn alle avonden uitverkocht!

PROGRAMMA

wo 26 aug 21.30: La Belle Époque

Nostalgische Franse romantische komedie met Daniel Auteuil en Fanny Ardant

do 27 aug 21.30: The Biggest Little Farm

Gezin vormt in 7 jaar tijd een dor stuk land om in een weelderig biologisch ecosysteem

vr 28 aug 21.30: Ballon

Het waargebeurde verhaal van twee families die alles op alles zetten om van Oost- naar West-Duitsland te vluchten

za 29 aug 21.30: Wild Rose

Alleenstaande moeder Jessie Buckley droomt er na haar gevangenisstraf van countryzangeres te worden 

Wild Rose

Wild Rose vertelt het verhaal van Rose-Lynn (Jessie Buckley), een jonge vrouw uit Glasgow die na het verlaten van de gevangenis worstelt met de sleur van het dagelijkse leven, de moeilijke band met haar moeder (Julie Walters) en het opvoeden van haar twee kinderen. Ze is vastberaden om naar Nashville Tennessee te gaan om daar haar droom om country zangeres te worden na te jagen.

Verenigd Koninkrijk 2018 | Tom Harper | 101 min. 

 

Neem je eigen stoel mee. Je zit per huishouden op 1,5 meter afstand. Zonder (afbeelding van de) kaarten heb je geen toegang tot het terrein. Aan de poort is geen kaartverkoop. Indien Buitenfilm@Stadsboerin niet door kan gaan (bijvoorbeeld door weersomstandigheden of aangescherpte coronamaatregelen) wordt je per mail op de hoogte gebracht. Het entreegeld wordt dan teruggestort. Per account zijn maximaal 4 kaarten beschikbaar per avond. Volg de aanwijzingen van onze medewerkers. Parkeer op de parkeerplaatsen van de Kruisberg aan de Klootsemastraat en Hogenslagweg. Denk aan de buurtbewoners van de Stadsboerin. Heb je gezondheidsklachten? Blijf dan thuis!

Locatie: Stadsboerin Doetinchem, Klootsemastraat 1

Meer aanraders

26 aug
Events Buitenfilm@Stadsboerin: La Belle Époque - 21:30 uur
Uitverkocht | Nostalgische Franse romantische komedie met Daniel Auteuil en Fanny Ardant | Dit jaar is er helaas geen Buitenfilm Festival, maar we konden het toch niet laten. Daarom staan we eind augustus 4 avonden lang coronaproof achter de gevangenismuren van de Kruisberg bij de Stadsboerin!
Buitenfilm@Stadsboerin: La Belle Époque
Buitenfilm@Stadsboerin: La Belle Époque
27 aug
Events Buitenfilm@Stadsboerin: The Biggest Little Farm - 21:30 uur
Uitverkocht | Gezin vormt in 7 jaar tijd een dor stuk land om in een weelderig biologisch ecosysteem | Dit jaar is er helaas geen Buitenfilm Festival, maar we konden het toch niet laten. Daarom staan we eind augustus 4 avonden lang coronaproof achter de gevangenismuren van de Kruisberg bij de Stadsboerin!
Buitenfilm@Stadsboerin: The Biggest Little Farm
Buitenfilm@Stadsboerin: The Biggest Little Farm
28 aug
Events Buitenfilm@Stadsboerin: Ballon - 21:30 uur
Uitverkocht | Het waargebeurde verhaal van twee families die alles op alles zetten om van Oost- naar West-Duitsland te vluchten | Dit jaar is er helaas geen Buitenfilm Festival, maar we konden het toch niet laten. Daarom staan we eind augustus 4 avonden lang coronaproof achter de gevangenismuren van de Kruisberg bij de Stadsboerin!
Buitenfilm@Stadsboerin: Ballon
Buitenfilm@Stadsboerin: Ballon

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap