dinsdag 13 februari - 10:00 uur Exhibition on Screen: Van Gogh - A New Way of Seeing

Exhibition on Screen: Van Gogh - A New Way of Seeing

Geniet van volledige en ongekende toegang tot de schatten van het Amsterdamse Van Gogh Museum, dit is een briljante film over een van 's werelds meest fascinerende en geliefde kunstenaars.

Prijs € 12,50 U kunt voor dit evenement niet meer reserveren.

De mooiste tentoonstellingen ter wereld, de mooiste musea ter wereld, de grootste kunstenaars ter wereld te zien op het scherm van de Gruitpoort. Een samenwerking met topmusea en kunstinstituten om spraakmakende tentoonstellingen naar het witte doek te brengen. In een documentaire stijl, verweven met biografieën, ne exclusieve achter de schermen beelden direct vanuit de musea, zijn de films informatief, toegankelijk en onderhoudend. De films bieden een meeslepende, filmische reis langs ’s werelds meest geliefde kunst en hun makers.

 

VAN GOGH: A NEW WAY OF SEEING

 

Met exclusieve toegang tot het Van Gogh Museum Amsterdam.

 

Geniet van volledige en ongekende toegang tot de schatten van het Amsterdamse Van Gogh Museum, dit is een briljante film over een van 's werelds meest fascinerende en geliefde kunstenaars.

Gemaakt in samenwerking met de experts van het Van Gogh Museum, bevat de film zowel een grote vertoning van de collectie van het museum als de viering van Van Gogh’s dood, 125 jaar geleden.

Ervaar het wonder van de legendarische meesterwerken van Van Gogh op het grote scherm, in hoge definitie.

Speciaal genodigden, waaronder wereldberoemde curatoren en kunsthistorici, geven hun interpretaties en verklaringen van het werk van Van Gogh.

Met exclusieve nieuwe onderzoeken en ongelooflijke recente ontdekkingen, heeft het Van Gogh Museum geholpen een bioscoop ervaring als geen ander te geven en een frisse en aangrijpende nieuwe biografie.

 

Regie:                David Bickerstaff

Producent:         Phil Grabsky

Lengte:               90 minuten

 

Meer aanraders

5 dec
Events Exhibition on Screen: Girl with the Pearl Earring - 20:30 uur
Na twee jaar op een wereldberoemde tour, is het ‘The Girl With a Pearl Earring’ terug naar het geliefde Mauritshuis in Den Haag. Wie was dit meisje? Waarom en hoe is het geschilderd?
Exhibition on Screen: Girl with the Pearl Earring
Exhibition on Screen: Girl with the Pearl Earring
7 nov
Events Exhibition on Screen: Hokusai - 20:30 uur
Een exclusieve, persoonlijke blik op de tentoonstelling van het British Museum, Hokusai: beyond the Great Wave. De film richt zich op Hokusai’s werk en leven in de grote, bruisende metropool Edo, het moderne Tokio.
Exhibition on Screen: Hokusai
Exhibition on Screen: Hokusai

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 16 oktober 2018

Figlia Mia

Lessen 16 oktober 2018

Tekenen en schilderen kinderen

Theater 27 oktober 2018

Het Wilde Oosten

Events 19 oktober 2018

Divercity Doetinchem

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap