dinsdag 16 januari - 10:00 uur Exhibition on Screen: The Artist’s Garden - American Impressionism

Exhibition on Screen: The Artist’s Garden - American Impressionism

gebaseerd op de immens populaire tentoonstelling ‘The Artist’s Garden: American Impressionism and the Garden Movement, 1887–1920’ vanuit het Florence Griswold Museum in Connecticut.

Prijs € 12,50 U kunt voor dit evenement niet meer reserveren.

De mooiste tentoonstellingen ter wereld, de mooiste musea ter wereld, de grootste kunstenaars ter wereld te zien op het scherm van de Gruitpoort. Een samenwerking met topmusea en kunstinstituten om spraakmakende tentoonstellingen naar het witte doek te brengen. In een documentaire stijl, verweven met biografieën, ne exclusieve achter de schermen beelden direct vanuit de musea, zijn de films informatief, toegankelijk en onderhoudend. De films bieden een meeslepende, filmische reis langs ’s werelds meest geliefde kunst en hun makers.

 

The Artist’s Garden: American Impressionism

Gebaseerd op de immens populaire tentoonstelling ‘The Artist’s Garden: American Impressionism and the Garden Movement, 1887–1920’ vanuit het Florence Griswold Museum in Connecticut.

Dit museum wordt alom beschouwd als een huis van Amerikaans impressionisme.

The American Impressionism Movement volgde zijn eigen pad, die over een periode van dertig jaar veel over Amerika als natie onthult.

Het verhaal is nauw verbonden met een liefde voor tuinen en een verlangen om de natuur te bewaren in een snel verstedelijkende natie.

Met reizen naar studio's, tuinen en beroemde locaties in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, is deze fascinerende film is een lust voor het oog.

Lengte:                +/- 90 minuten

 

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 27 mei 2018

The Post

Lessen 28 mei 2018

Duits voor bedrijven

Theater 10 juni 2018

Midzomernachtsdroom: MZN8D

Events 26 mei 2018

DjazzVibes: DoeJazz Night

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap