zaterdag 21 december - 14:00 uur Stilteconcerten

Stilteconcerten

Een heerlijk moment voor jezelf. In anderhalf uur neem ik je mee op een muzikale reis naar jouw binnenwereld.

Een heerlijk moment voor jezelf. In anderhalf uur neem ik je mee op een muzikale reis naar jouw binnenwereld. Laat je meevoeren en verrassen op intuïtieve klanken en gitaarspel. In korte tijd kom je in een diepe staat van ontspanning en maak je contact met de intimiteit van je eigen gevoelswereld. In een vorm van tijdloosheid, luister je steeds minder bewust naar de muziek en de klanken…. Het ís er gewoon…… Je krijgt het gevoel van een diepe eenheid en vrede met jezelf en alles om je heen. Ontdek de vreugde en de rust van de volledige ruimte binnen in jezelf…..Er hoeft niets en er mag alles.

Met de warme klank van 432hz frequentie opent je lichaam zich als vanzelf en kom je sneller in een diepe staat van ontspanning. Laat de hectiek van het alledaagse even los en geniet volop van je zintuigen.

Neem een matje, deken en eventueel een kussen mee om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken. Het Stilteconcert wordt gespeeld zonder pauze. Als je liever op een stoel zit, kan dat natuurlijk ook.

Prijs:  Een Stilteconcert kost € 15,00

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 6 december 2019

Mi Vida

Theater 8 mei 2020

WhatEverHappens | Ongekend!

Events 6 december 2019

(Y)Urban Night

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap