dinsdag 13 februari - 20:30 uur Buitenfilm Festival 2018: C'est la vie

Buitenfilm Festival 2018: C'est la vie

Locatie: Hotel Villa Ruimzicht | Hilarische en romantische comedy van de makers van Intouchables. Het cateringbedrijf dat de bruiloft van Pierre en Helena organiseert in een groot kasteel creëert vooralsnog vooral chaos.

Prijs € 8,50

locatie: Hotel Villa Ruimzicht, Ruimzichtlaan 150 Doetinchem

Hapjes en drankjes verkrijgbaar!

Max runt al 30 jaar een cateringbedrijf en heeft zodoende honderden feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e -eeuws kasteel. Max heeft een heel team van bedienden, koks en afwassers samengesteld, het koppel geadviseerd over een fotograaf, de band gereserveerd, de bloemen geregeld. Met andere woorden: alle ingrediënten om het feest tot een succes te maken zijn aanwezig. Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk in chaos overgaat. Lukt het Max’ team datgene te doen waar ze allemaal goed in zijn: het geven van een waanzinnig feest?

Eric Toledano, Olivier Nakache | Frankrijk 2017 | 115 min.

16e gratis editie

De buitenfilms van de Gruitpoort zijn een traditie geworden. Voor de 16e keer vertonen wij films uit ons repertoire in de buitenlucht die een breed publiek zullen aanspreken. Je hoeft alleen je stoel mee te nemen, wij zorgen voor de rest.

 

De toegang is gratis dankzij de bijdragen van:

Villa Ruimzicht, IJsselkade, Friûl Lido, Gemeente Doetinchem, Cohen Machineverhuur, Fokko Meijer, Tela Audiovisueel, Doetinchem Wooddesign, Lekker. Doetinchem, Cultuurkwartier Doetinchem en Cultuurzomer Achterhoek.

Meer aanraders

25 aug
Film Buitenfilm Festival 2018: Hell or high water - 21:30 uur
Locatie: Canadapark | Twee broers hun ranch dreigen te verliezen beginnen ze aan een wanhopige reeks overvallen op kleine lokale banken.
Buitenfilm Festival 2018: Hell or high water
Buitenfilm Festival 2018: Hell or high water
23 aug
Film Buitenfilm Festival 2018: Tulipani - 21:30 uur
locatie: IJsselkade/Friûl Lido | Sprookjesachtige tragikomedie over een Zeeuw die na de watersnoodramp nooit meer natte voeten wil en naar Italië fietst.
Buitenfilm Festival 2018: Tulipani
Buitenfilm Festival 2018: Tulipani
21 sep
Film The Leisure Seeker - 20:30 uur
Echtpaar Helen Mirren (ernstig ziek) en Donald Sutherland (dementerend) kopen een camper en vinden nog één keer het avontuur en elkaar.
The Leisure Seeker
The Leisure Seeker
22 aug
Film Buitenfilm Festival 2018: Wind River - 21:30 uur
Locatie: Amphionpark: De jongeren van het jongerencentrum organiseren voor het eerst een eigen buitenfilmavond en openen het festival met een ijskoude thriller met Elisabeth Olsen (Scarlet Witch)
Buitenfilm Festival 2018: Wind River
Buitenfilm Festival 2018: Wind River
9 sep
Film Klanken van Oorsprong - 16:00 uur
Zoektocht naar de impact van oorlog, vlucht en opnieuw moeten beginnen op verschillende generaties Nederlands-Indische muzikanten.
Klanken van Oorsprong
Klanken van Oorsprong
11 nov
Film Tampopo - 15:00 uur
Klassieker op zondag | Verrukkelijke en onvergetelijke Japanse film waarin alles wat het leven de moeite waard maakt wordt gevierd en bezien vanuit voedsel. Merels moeder serveert in de pauze haar beste Ramen.
Tampopo
Tampopo
6 sep
Film The Bookshop - 20:30 uur
In de verfilming van Penelope Fitzgerald’s De Boekhandel besluit weduwe Florence Green (Emily Mortimer) haar leven weer op te pakken door een boekwinkel te openen.
The Bookshop
The Bookshop
7 sep
Film Tiempo Compartido - 20:30 uur
Even lekker bijkomen en aan hun relatie sleutelen, denken vakantiegangers Pedro en Eva. Met hun zoontje arriveren ze in Vistamar: een mega vakantie-resort met schitterende zwembaden, golfbanen en ‘animatie’.
Tiempo Compartido
Tiempo Compartido
13 sep
Film Western - 20:30 uur
Verbluffende en zeer spannende film waarin alles anders verloopt dan je verwacht en die niet alleen thema’s maar ook makers deelt met de film Toni Erdmann.
Western
Western
14 sep
Film Utøya 22. juli - 20:30 uur
Op 22 juli 2011 laat een zwaarbewapende rechtsextremist een bom afgaan in Oslo, waarna hij richting het eiland Utøya trekt waar een zomerkamp voor jongeren plaatsvindt.
Utøya 22. juli
Utøya 22. juli
20 sep
Film Gabriel e a Montanha - 20:30 uur
Voordat zijn studie aan de universiteit van start gaat, besluit Gabriel om eerst nog een jaar op wereldreis te gaan.
Gabriel e a Montanha
Gabriel e a Montanha
21 sep
Film Garden of Life - 16:00 uur
De oude man en de tuin. Een bijzonder, puur en ontroerend portret van een oude man die zijn einddagen doorbrengt in zijn tuin.
Garden of Life
Garden of Life
27 sep
Film Zagros - 20:30 uur
De Koerdische herder Zagros hoort dat zijn vrouw Havin door zijn familie wordt beschuldigd van overspel.
Zagros
Zagros

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 19 augustus 2018

Jeune Femme (Montparnasse Bienvenue)

Lessen 21 augustus 2018

3D Lab

Theater 28 september 2018

Blind Date

Events 21 augustus 2018

Arts in Cinema: van Gogh: Of Wheat Fields and Clouded Skies

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap