zaterdag 25 augustus - 21:30 uur Buitenfilm Festival 2018: Hell or high water

Buitenfilm Festival 2018: Hell or high water

Buienradar belooft toch weinig goeds, daarbij opgeteld de lage temperatuur hebben we toch besloten naar de Gruitpoort te gaan. 21.30 entree gratis | Twee broers hun ranch dreigen te verliezen beginnen ze aan een wanhopige reeks overvallen op kleine lokale banken.

Prijs € 0,00
Wegens de weersomstandigheden verplaatst naar de Gruitpoort
 
Wanneer de onafscheidelijke broers Tanner (Ben Foster) en Toby (Chris Pine) hun ranch dreigen te verliezen beginnen ze aan een wanhopige reeks overvallen op kleine lokale banken. Omdat het steeds maar om kleine bedragen gaat hopen Tanner en Toby buiten schot te blijven. Alles loopt gesmeerd tot de bijna gepensioneerde Texas ranger Marcus (Jeff Bridges) zich in de zaak vastbijt.
 
David MacKenzie | VS 2016 | 102 min |

16e gratis editie

De buitenfilms van de Gruitpoort zijn een traditie geworden. Voor de 16e keer vertonen wij films uit ons repertoire in de buitenlucht die een breed publiek zullen aanspreken. Je hoeft alleen je stoel mee te nemen, wij zorgen voor de rest.

 

De toegang is gratis dankzij de bijdragen van:

Villa Ruimzicht, IJsselkade, Friûl Lido, Gemeente Doetinchem, Cohen Machineverhuur, Fokko Meijer, Tela Audiovisueel, Lekker. Doetinchem, Cultuurkwartier Doetinchem en Cultuurzomer Achterhoek.

 
 

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 14 december 2019

Amazing Grace

Theater 21 december 2019

Popkoor Doetinpop - Christmas Magic

Events 13 december 2019

(Y)Urban Night

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap