woensdag 11 september - 20:00 uur So Long, My Son

So Long, My Son

So Long, My Son traceert het leven van twee families gedurende drie decennia van sociale, politieke en menselijke onrust in China.

Prijs € 9,50 U kunt voor dit evenement niet meer reserveren.

In het begin van de jaren tachtig vormen Liyun en Yaojun een gelukkig stel. Het regime heeft net de eenkindpolitiek ingesteld als een tragische gebeurtenis hun leven op zijn kop zet. Dertig jaar lang probeerden ze er het beste van te maken, terwijl hun lot almaar meer verstrengeld raakte met dat van het hedendaagse China.

Twee gezinnen groeien vanaf de jaren ’80 samen op tijdens de revolutionaire hervormingen in China. Hun wegen scheiden na het verlies van een kind tijdens een tragisch ongeluk. Te midden van een land in ontwikkeling blijken families, vriendschappen, liefde en het lot ook aan veranderingen onderhevig te zijn. Beide gezinnen zijn na al die jaren uit elkaar gegroeid, maar ze zoeken nog steeds naar de waarheid en hopen de tragedie eindelijk te kunnen verwerken. Soms kan het echter een leven lang duren voordat men klaar is om vaarwel te zeggen.

China 2019 | Wang Xiaoshuai |  185 min.

 

 

Meer aanraders

8 feb
Film Once Upon a Time... in Hollywood - 20:30 uur
10 Oscarnominaties | De negende speelfilm van Quentin Tarantino. Ode aan Hollywood met sterren als Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie.
Once Upon a Time... in Hollywood
Once Upon a Time... in Hollywood

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 25 januari 2020

The Two Popes

Theater 5 februari 2020

On Stage - Mensen die op dieren lijken

Events 27 januari 2020

Taalcafé

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap