donderdag 10 oktober - 16:00 uur Richard Says Goodbye

Richard Says Goodbye

Extra voorstellingen | Richard (Johnny Depp) hoort dat hij terminaal ziek is. Hij besluit dit niet te delen, maar in zijn hoofd gaat er een knop om: hij zal vanaf nu optimaal genieten.

Prijs € 9,50 U kunt voor dit evenement niet meer reserveren.

Richard (Johnny Depp) is professor aan de universiteit. Wanneer hij hoort dat hij terminaal ziek is, besluit hij dit niet te delen, maar in zijn hoofd gaat er een knop om: hij zal vanaf nu optimaal genieten van de rest van zijn leven. Dit leidt tot ontroerende, bizarre maar ook roekeloze situaties met zijn vrouw (Rosemarie DeWitt), beste vriend (Danny Huston) en zijn studenten. Met zwarte humor en de nodige dosis sarcasme treedt Richard zijn laatste levensfase binnen. Is Richard gek geworden of is hij een inspiratie voor allen?

VS 2018 | Wayne Roberts | 91 min.

 

Meer aanraders

19 okt
Film The Biggest Little Farm - 16:00 uur
Extra voorstellingen | Gezin vormt in 7 jaar tijd een dor stuk land om in een weelderig biologisch ecosysteem.
The Biggest Little Farm
The Biggest Little Farm
21 okt
Film Blinded by the Light - 20:30 uur
Britse tiener van Pakistaanse komaf groeit op in een periode van racisme en malaise. Hij vindt troost in teksten en muziek van Bruce Springsteen.
Blinded by the Light
Blinded by the Light
26 okt
Film Downton Abbey - 20:30 uur
Deze herfst wordt het wereldwijde fenomeen Downton Abbey een speelfilm, waarin de geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel zich voorbereiden voor het belangrijkste moment in hun leven.
Downton Abbey
Downton Abbey
25 okt
Film Instinct - 18:30 uur
Extra voorstellingen | In het regiedebuut van Halina Reijn speelt Carice van Houten een ervaren psycholoog, die geobsedeerd raakt door een zedendelinquent.
Instinct
Instinct
18 okt
Film Once Upon a Time... in Hollywood - 20:30 uur
De negende speelfilm van Quentin Tarantino. Ode aan Hollywood met sterren als Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie.
Once Upon a Time... in Hollywood
Once Upon a Time... in Hollywood
15 okt
Film Dolor y Gloria - 20:30 uur
Salvador Mallo is een regisseur die teert op vergane glorie. Wanneer een oude film van hem onder het stof vandaan wordt gehaald, wil hij vrede sluiten met zijn verleden. Hij moet echter ook de demonen uit zijn jeugd onder ogen komen.
Dolor y Gloria
Dolor y Gloria
15 okt
Film La ragazza nella nebbia - 16:00 uur
Op een mistige avond verlaat de vijftienjarige Anna Lou haar ouderlijk huis op weg naar haar kerk. Ze zal daar nooit aankomen. Detectiveverfilming met Toni Servillo (La grande bellezza)
La ragazza nella nebbia
La ragazza nella nebbia
17 okt
Film Manta Ray - 20:30 uur
Een Thaise visser ontfermt zich over een gewonde man die hij aantreft in de bossen aan de kust. Daar spelen zich geheimzinnige zaken af.
Manta Ray
Manta Ray
19 okt
Film Før Frosten - 20:30 uur
Nederlandse premiere | Het hartverscheurende verhaal van een boer in het 19e eeuwse Denemarken, wiens harde beslissing het lot van zijn familie voor altijd zal beïnvloeden.
Før Frosten
Før Frosten
21 okt
Film Kapsalon Romy - 16:00 uur
Met frisse tegenzin past een kapster met beginnende Alzheimer op haar kleindochter Romy. Prachtige herfstvakantiefilm voor jong én oud! Op ma 21 okt met nagesprek met schrijfster Tamara Bos en Gerie van der Veen van de Herbergier
Kapsalon Romy
Kapsalon Romy
20 okt
Film Miles Davis: Birth of the Cool - 16:00 uur
Een compleet fascinerende, dramatische en opwindende film over een van de allergrootste artiesten van de afgelopen eeuw.
Miles Davis: Birth of the Cool
Miles Davis: Birth of the Cool

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 15 oktober 2019

La ragazza nella nebbia

Theater 8 mei 2020

WhatEverHappens | Ongekend!

Events 16 oktober 2019

Achterhoek Business Challenge

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap