zaterdag 1 augustus - 20:30 uur Picl: De films van de Gruitpoort, maar dan thuis

Picl: De films van de Gruitpoort, maar dan thuis

Ons prachtige filmaanbod, maar dan thuis. Kijk nu we even gesloten zijn je favoriete filmhuisfilms in onze online filmzaal.

Prijs € 8,50

Met elke week een première, met Oscarwinnaars als Parasite en publieksfavorieten als For Sama, Honeyland en Sorry we missed you. Maar ook met pareltjes waar we in onze fysieke zalen niet altijd plaats aan kunnen bieden.

Het overkomt je wel eens dat ze een film graag willen zien maar dat die uit roulatie is voordat je in de gelegenheid bent naar de Gruitpoort te komen. Op deze manier bieden wij je de mogelijkheid om al die filmpareltjes ook thuis te kijken.”

Ga naar picl.nl/theaters/Gruitpoort voor ons actuele filmaanbod. Een gedeelte van de ticketprijs gaat naar de Gruitpoort. Je ziet dus niet alleen de prachtigste films, je steunt ook nog de Gruitpoort!

Ga naar picl.nl voor ons actuele filmaanbod


Over Picl
Soms lukt het je simpelweg niet om naar het theater te gaan voordat een film van het witte doek verdwijnt. Gelukkig hebben we daar nu een oplossing voor bedacht. Jouw favoriete filmtheaters bieden vanaf nu óók films aan op Picl – van coming of age en komedies tot roadmovies en drama’s. Je bekijkt zelfs exclusief de allernieuwste films die op dit moment vertoond worden op het grote scherm. Nooit meer wachten, nooit meer missen. Zo bereiken films een groter deel van hun potentiële publiek en kunnen filmhuizen een extra service bieden aan hun bezoekers. Zij hoeven zo nooit meer een film te missen. Ook helpt Picl met het bereiken van een jonger publiek. Al was het maar omdat we een legaal online alternatief bieden voor het illegaal downloaden van film.

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 27 september 2020

Frida Kahlo: The Icon, The Artist

Events 28 september 2020

Taalcafé

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap