maandag 1 juni - 20:00 uur System Crasher

System Crasher

Sommige kinderen zijn zo wild en ongecontroleerd dat ze onhandelbaar (b)lijken. Zo ook de negenjarige Bernadette, roepnaam Benni, die door haar alleenstaande moeder is afgestaan | Ook te zien op Picl

Prijs € 12,50 U kunt voor dit evenement niet meer reserveren.

Een filmkaartje bij de Gruitpoort is inclusief een consumptie. De voorstellingen zijn zonder pauze. Houdt 1,5 m afstand en volg de aanwijzingen op. Je bent een kwartier voor aanvang van de voorstelling bij ons welkom. Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad of in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten? Blijf dan thuis!

Kaarten koop je online via onze agenda of met pin in de voorverkoop aan de balie van de Gruitpoort. Aan de zaaldeur zijn geen kaarten verkrijgbaar.

Deze film is ook te zien in onze online filmzaal op Picl. Voor €8,50 kijk je hem bij je thuis. Op een moment dat het jou uitkomt.

Bekijk hier de film

‘Systeemcrashers’ worden ze genoemd: kinderen die ouders en hulpverleningsmedewerkers tot wanhoop brengen. Benni’s alleenstaande moeder kon het kind niet aan en heeft het onder de zorg van de sociale dienst moeten plaatsen. Sindsdien heeft Benni zich bij ieder pleeggezin en in iedere vorm van opvang en hulp onmogelijk gemaakt.

Sociaal werkster mevrouw Bafané is teneinde raad, wat te doen? Pas wanneer de jonge anti-agressiecoach Micha zich over Benni ontfermt, lijkt het kind zich wat te ontspannen.

Duitsland 2019 | Nora Fingscheidt | 121 min.

 

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 18 januari 2021

Picl: De films van de Gruitpoort, maar dan thuis

Events 18 januari 2021

Online Taalcafé

© Gruitpoort 2021 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap