maandag 4 juni - 20:30 uur Katie says Goodbye

Katie says Goodbye

Contact Film presenteert de juweeltjes van de internationale filmkunst: Katie woont met haar werkloze moeder in een trailerpark en spaart door middel van prostitutie voor de reis naar San Francisco, waar ze een nieuw bestaan wil opbouwen.

Prijs € 8,50 U kunt voor dit evenement niet meer reserveren.

“Stay sweet“, zegt vrachtwagenchauffeur Bear elke keer tegen Katie, nadat ze met hem het bed heeft gedeeld. Voor geld, want de jonge serveerster klust bij als prostituee. Ze woont met haar werkloze moeder in een trailerpark in een gehucht in Arizona en spaart voor de reis naar San Francisco, waar ze een nieuw bestaan wil opbouwen als schoonheidsspecialist. Katie heeft een goede inborst en blijft optimistisch, ondanks de tegenslagen die ze te verwerken krijgt. Als ze verliefd wordt op automonteur Bruno, volgt een reeks gebeurtenissen die haar geloof in het goede van de mens tot het uiterste op de proef stellen.
Het speelfilmdebuut van Wayne Roberts is elegant en realistisch gefilmd, zodat alle aandacht uitgaat naar het verhaal en de personages.
In de uitstekende cast steelt de jonge Britse Olivia Cooke (1993) de show. Haar carrière zit in de lift; ze schitterde in “Me and Earl and the Dying Girl en in de nieuwe sf-film van Steven Spielberg “Ready Player One” – eind maart 2018 in de bioscopen – speelt ze een belangrijke rol.

VS 2016 | Wayne Roberts | 88 min.

Contact Film is een onafhankelijk en eigenwijs distributiehuis in Arnhem dat al vijfentwintig jaar de juweeltjes van de internationale filmkunst uitbrengt. Cinema die prikkelt, verheft en troost. Elke maand is een titel van Contact Film te zien in de Gruitpoort. Door een vaste plaats in te ruimen hopen we een nieuw publiek kennis te laten maken met dit bijzondere filmaanbod.

 

 

 

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 16 september 2019

Only You

Theater 25 september 2019

Het einde van het leven

Events 16 september 2019

Bootcamp

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap