vrijdag 18 oktober - 16:00 uur La ragazza nella nebbia

La ragazza nella nebbia

Op een mistige avond verlaat de vijftienjarige Anna Lou haar ouderlijk huis op weg naar haar kerk. Ze zal daar nooit aankomen. Detectiveverfilming met Toni Servillo (La grande bellezza)

Prijs € 9,50 U kunt voor dit evenement niet meer reserveren.

Het meisje is opgegroeid in een beschermd en zeer vroom gezin. Binnen afzienbare tijd rukt de media uit naar het geïsoleerde (en fictieve) bergdorp Avechot. Speurneus Vogel moet de verdwijning van een roodharig meisje uit een gelovig gezin zien op te lossen en doet zijn naam eer aan. Hij is een rare vogel die op slinkse wijze de media bespeelt en er onorthodoxe opsporingsmethoden op nahoudt.Aan hem de taak om te achterhalen of Anna Lou van huis is weggelopen of slachtoffer is geworden van een perverseling die zich onder de hechte dorpsgemeenschap bevindt.

Italië 2017 | Donato Carrisi | 127 min.

 

Meer aanraders

7 dec
Film Downton Abbey - 13:30 uur
Extra voorstellingen | Deze herfst wordt het wereldwijde fenomeen Downton Abbey een speelfilm, waarin de geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel zich voorbereiden voor het belangrijkste moment in hun leven.
Downton Abbey
Downton Abbey
11 dec
Film Instinct - 20:00 uur
Extra voorstellingen | In het regiedebuut van Halina Reijn speelt Carice van Houten een ervaren psycholoog, die geobsedeerd raakt door een zedendelinquent.
Instinct
Instinct
12 dec
Film Dolor y gloria - 16:00 uur
Salvador Mallo is een regisseur die teert op vergane glorie. Wanneer een oude film van hem onder het stof vandaan wordt gehaald, wil hij vrede sluiten met zijn verleden. Hij moet echter ook de demonen uit zijn jeugd onder ogen komen.
Dolor y gloria
Dolor y gloria
20 dec
Film Kapsalon Romy - 16:00 uur
Extra voorstellingen | Met frisse tegenzin past een kapster met beginnende Alzheimer op haar kleindochter Romy. Prachtige film voor jong én oud!
Kapsalon Romy
Kapsalon Romy

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 6 december 2019

Mi Vida

Theater 8 mei 2020

WhatEverHappens | Ongekend!

Events 6 december 2019

(Y)Urban Night

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap