vrijdag 18 oktober - 16:00 uur La ragazza nella nebbia

La ragazza nella nebbia

Op een mistige avond verlaat de vijftienjarige Anna Lou haar ouderlijk huis op weg naar haar kerk. Ze zal daar nooit aankomen. Detectiveverfilming met Toni Servillo (La grande bellezza)

Prijs € 9,50 U kunt voor dit evenement niet meer reserveren.

Het meisje is opgegroeid in een beschermd en zeer vroom gezin. Binnen afzienbare tijd rukt de media uit naar het geïsoleerde (en fictieve) bergdorp Avechot. Speurneus Vogel moet de verdwijning van een roodharig meisje uit een gelovig gezin zien op te lossen en doet zijn naam eer aan. Hij is een rare vogel die op slinkse wijze de media bespeelt en er onorthodoxe opsporingsmethoden op nahoudt.Aan hem de taak om te achterhalen of Anna Lou van huis is weggelopen of slachtoffer is geworden van een perverseling die zich onder de hechte dorpsgemeenschap bevindt.

Italië 2017 | Donato Carrisi | 127 min.

 

Meer aanraders

8 feb
Film Once Upon a Time... in Hollywood - 20:30 uur
10 Oscarnominaties | De negende speelfilm van Quentin Tarantino. Ode aan Hollywood met sterren als Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie.
Once Upon a Time... in Hollywood
Once Upon a Time... in Hollywood
6 feb
Film Dolor y gloria - 15:30 uur
2 Oscarnominaties | Salvador Mallo is een regisseur die teert op vergane glorie. Wanneer een oude film van hem onder het stof vandaan wordt gehaald, wil hij vrede sluiten met zijn verleden. Hij moet echter ook de demonen uit zijn jeugd onder ogen komen.
Dolor y gloria
Dolor y gloria

Meer Gruitpoort

Meer

Binnenkort

Film 29 januari 2020

Honeyland

Theater 5 februari 2020

On Stage - Mensen die op dieren lijken

Events 31 januari 2020

(Y)Urban Night

© Gruitpoort 2020 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap