Nieuws

Dansuurtje 16/8 t/m 30/8

Samen dansen, bewegen en luisteren naar wat de muziek te zeggen heeft, daar gaat het om bij het Dansuurtje. Vanaf 16 augustus vindt het Dansuurtje plaats bij het Sydehem in Zeddam. Het Dansuurtje wordt gegeven door dansvrijwilligers, die zijn opgeleid door dansdocente Maxime Kroot.

Lees verder »

Feestelijke afsluiting Zomerkriebels 29/8

Dankzij jullie inzet als vrijwilliger bij Lang Leve Kunst en Naoberschap kunnen ouderen van mooie kunstmomenten genieten, ook in de zomerperiode. Als blijk van onze waardering bieden we jullie een feestelijke middag aan. We hebben Carina Numan opnieuw gevraagd een zangworkshop te geven. Degenen die haar al eerder meemaakten, hebben al ervaren hoe Carina van zingen een feestje weet te maken. De workshop is niet alleen voor zangers van Zang aan Huis. Ook anderen zijn welkom! Na de workshop is er een ‘Thee met een Idee’ met lekkernijen én met volop gelegenheid om bij te praten.

Lees verder »

SLOWDATE: DE EERSTE INDRUK krijgt geen tweede kans! Of wel…? 2/9

Als je, zoals Malou, in een café werkt, doe je vanzelf veel mensenkennis op. Je ontmoet steeds nieuwe mensen en zonder dat je je ervan bewust bent, heeft de eerste indruk al een plekje in je hoofd ingenomen. Met name uiterlijke kenmerken, lichaamstaal en de eerste woordenwisseling vormen dit plaatje. Tijdens de eerste Slowdate na de zomervakantie op ma 2 sept vertelt Malou welke rol de eerste indruk speelt bij haar werk in de horeca. En, ook interessant: klopt onze eerste indruk meestal of moet die regelmatig bijgesteld worden? Zijn we daar ook toe bereid?

Lees verder »

Slowdate aan de slag: Toppers van toen en nu 9/9

MuziekTheater: Carina Numan is er een ster in! Met haar aanstekelijk enthousiasme weet deze muziek- en theaterdocente de liefde voor en het plezier in muziek en theater over te brengen. Tijdens de Slowdate van maandag 9 september staan er ‘Toppers van Toen en Nu’ op het programma. Carina zeept ze in, frist ze op en voegt er ongetwijfeld een vleugje Carina aan toe. Ervaring met zingen of theater is niet nodig. Houd er wel rekening mee dat je tijdens deze Slowdate mogelijk voorgoed aan MuziekTheater verslingerd raakt.

Lees verder »

Uitnodiging zangworkshop Herfstpracht 13/9

Met de herfst in aantocht, is het tijd om weer nieuwe liedjes uit de kast te halen. We hebben een nieuwe bundel samengesteld met allerlei herfstliedjes. Wind, regen, takken, herfstkleuren en St Maarten, je komt zo in herfstsfeer. Graag nodigen we jullie uit voor een zangworkshop waar de liedjes ‘ingezeept en afgestoft’ worden.

Lees verder »

Verhalen in de herfst, Doesburg 30/9

Attent in Doesburg organiseert dit seizoen in de Culturele Hanzestad Doesburg het programma Attent Doesburg Binnenste Buiten. Een jaarprogramma vol met kleinschalige culturele activiteiten voor de bewoners van St. Elisabeth en Hessegracht. Op maandagmiddag 30 september is de aftrap met de workshop Verhalen in de herfst! Vrijwilligers en familieleden, wees welkom!

Lees verder »

NIEUW: Schrijverspoule Verhalenoogst 4/10 en 11/10

Heb jij al eens meegeschreven met Verhalenoogst? En genoten van het effect dat je verhaal had op een oudere? Vaak verrassend en ontroerend, voor beide partijen! Heb je nog niet eerder meegedaan, maar heb je wel interesse? Dan is deze oproep ook aan jou gericht!

Lees verder »

Zingend door de dag, Doesburg 20/1/2020

Attent Doesburg Buitenste Binnen is een jaarprogramma in de Culturele Hanzestad Doesburg met kleinschalige culturele activiteiten voor de bewoners van St. Elisabeth en Hessegracht. Op donderdagmiddag 20 januari organiseren we daarom de workshop Zingend door de dag o.l.v. Pieternel van Amelsfoort

Lees verder »

Workshop Lenteprenten, Doesburg 19/3/2020

Met Attent in organiseren we dit seizoen allemaal kleinschalige culturele activiteiten voor de bewoners van St. Elisabeth en Hessegracht. Donderdag 19 maart is de workshop Lenteprenten met Ine de Laak. Hoe leuk is het om als je op bezoek komt een prentenboek mee te nemen! Wat zie je allemaal? Wat valt het eerste op? Wat zie je voor kleuren? Waar doet het je aan denken? Over dat soort dingen gaat de workshop voor vrijwilligers en familieleden.

Lees verder »

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap