Nieuws

KOFFIE MET VERHAAL IN HUMMELO 6/6 tot 21/6

In juni organiseert Lang Leve Kunst & Naoberschap van de Gruitpoort in samenwerking met de praktijkondersteuner van de huisarts (poh) en dichteres en verhalenvertelster Helma Snelooper het verhalenproject “Koffie Met Verhaal” bij Zandewierde in Hummelo. Dit project is speciaal voor de oudere bezoekers van de wekelijkse koffieochtend van de poh.

Lees verder »

Workshop Zomerkriebels: bewegen op muziek & voorlezen, 12/6

Activiteiten van Lang Leve Kunst krijgen deze zomer een zomers jasje, of liever gezegd, een zomers vestje. Zomerkriebels dus! Doe je mee aan Zang aan huis? Opgelet! Kom naar de workshop Zomerkriebels op 12 juni met Evelien ter Maat en Okkie Klinkspoor.

Lees verder »

Slowdate aan de slag, 17/6

Jongeren en ouderen werken samen aan een klein kunstwerkje. Ook zo leer je de andere generatie kennen, is onze ervaring. Daarom hebben we kunstenares Berna Bonekamp opnieuw uitgenodigd om tijdens de komende Slowdate met ons aan de slag te gaan. Koppels van jong en oud werken samen. Wat we gaan doen, is nog een verrassing. Ook wie nog niet eerder aan een Slowdate mee heeft gedaan, is van harte welkom. Tussendoor is er natuurlijk weer een kleine proeverij. De Slowdate is op maandagmiddag 17 juni van 15.00 uur tot 17.00 uur op de Gruitpoort.

Lees verder »

Zomerkriebels met Jannie en Marian 19/6 t/m 11/9

De vrijwilligers Jannie en Marian gaan de hele zomer langs diverse zorgorganisaties met zelfgemaakte voorstelling met theater en liedjes.

Lees verder »

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap