Team Lang Leve Kunst en Naoberschap zoekt nieuwe vrijwilliger

 Lang Leve Kunst en Naoberschap zoekt nieuwe vrijwilliger
Één vaste ochtend per week

Het team van Lang Leve Kunst en Naoberschap is dé creatieve broedplaats van het programma Lang Leve Kunst en Naoberschap. Hier zijn de afgelopen jaren allerlei ideeën voor kunstactiviteiten met ouderen geboren en uitgevoerd.

De mensen in het team zijn creatieve denkers maar weten ook van aanpakken. Passie voor kunst en gevoel voor mensen is wat iedereen bindt.

Op donderdagochtend werken de teamleden samen op de Gruitpoort. Iedere ochtend begint met een overleg en worden alle lopende activiteiten besproken. En ontstaan de nieuwe ideeën. Hoewel iedereen met verschillende dingen bezig is en een eigen inbreng heeft, wordt er op een heel collegiale manier volop met elkaar meegedacht.

Taakomschrijving
Wat je gaat doen, hangt sterk af van je persoonlijke interesses en mogelijkheden. In een kennismakingsgesprek bespreken we dat. Er is veel mogelijk en eigen ideeën zijn zeer welkom. Maar je bent ook welkom als je liever vooral wilt ondersteunen. Bijvoorbeeld in de planning, PR, bij het onderhouden van contacten met locaties of vrijwilligers die aan projecten meedoen de locaties.

Tegenprestatie
Als vrijwilliger krijg je een vrijwilligerscontract en een onkostenvergoeding voor gemaakte kosten. Daarnaast krijg je een Gruitpoortpas waarmee je op sommige activiteiten korting krijgt.

Profiel
Je geeft om kunst en hebt affiniteit met mensen, je bent praktisch ingesteld en je werkt graag samen.

Vrijwilligerscontract
In overleg spreken we een periode af. Bijvoorbeeld na afronding van een activiteit die je organiseert. Een vervolg is daarna uiteraard bespreekbaar. Je werkt ongeveer een ochtend in de week.

Kennismaken
Ben je nieuwsgierig geworden? Dan komen we graag met je in contact.  Stuur een korte motivatie, liefst met CV naar Machteld van der Meij, programmaleider Lang Leve Kunst, m.vandermeij@gruitpoort.nl. We bellen je dan op voor een afspraak.

Foto: R. Falke

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap