Presentatie 'Toen was ik 14'

Leerlingen van het Isala College in Silvolde zijn in de afgelopen weken in gesprek gegaan met be-woners van verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia in Terborg. Ze hebben teksten geschreven op bestaande liedjes.

Die teksten zijn geïnspireerd op de waargebeurde verhalen die de ouderen vertelden. Hoe was het vroeger om 14 jaar oud te zijn? En hoe anders is dat nu? De feestelijke presentatie van deze liedjes vindt plaats op maandag 26 juni, om 14.30 uur in Antonia in Terborg. Iedereen is welkom en toegang is gratis.

Het is inmiddels een traditie dat tweedeklassers van locatie Isala van het Almende College ouderen bezoeken met allerlei vragen over hoe het destijds was om 14 te zijn. Over school, werkzaamheden thuis, vrije tijd, vrienden en vriendinnen. De leerlingen volgen op school de stroming Kunst en Cultuur. Van alle verhalen die ze tijdens hun bezoek hoorden, hebben ze op school songteksten gemaakt. Op 26 juni gaan de 14-jarigen van nu, terug naar Antonia om hun liedjes voor te dragen aan de ouderen. En zo worden verhalen van oude-ren de liedjes van jongeren!

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap