Vrijwilligers gezocht om samen collages te maken

VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR ZEG ’S JA!
Samen collages maken

Onder leiding van beeldend kunstenares Berna Bonekamp en samen met ouderen een collage maken met als onderwerp de trouwdag. Tijdens de activiteit Zeg ’s Ja! wordt er volop gepraat over van alles wat er bij de trouwerij kwam kijken. Denk maar aan de voorbereidingen, gasten, de schoonfamilie, de jurk, de plechtigheid en het feest. Elkaar ontmoeten, praten over dierbare herinneringen en samen een collage maken, dat is in het kort waar dit project op neerkomt. Het is een project van het programma Lang Leve Kunst en Naoberschap en vindt plaats bij Waterrijk in Doetinchem. De introductiebijeenkomst voor alleen de vrijwilligers is op vrijdag 19 januari van 14.30- 16.00 uur op de Gruitpoort. Daarna zijn er drie sessies op vrijdag 26 januari, 2 en 9 februari van 14.30-15.30 uur.

Vind je het leuk om je te laten inspireren door beeldend kunstenares Berna Bonekamp? Ben je zelf al actief met beeldende kunst bezig en wil je passie met anderen delen? Of heb je zin om gewoon eens kennis te maken met een kunstactiviteit? Dan hopen we dat je als vrijwilliger aan dit project mee wilt doen.

We nodigen je graag uit voor de voorbereidende workshop op de Gruitpoort. De workshop is alleen voor de vrijwilligers. Daarna zijn er 3 bijeenkomsten met een kleine groep ouderen van Waterrijk. We willen de activiteit bewust kleinschalig houden.

Planning

Voorbereidende bijeenkomst, De Gruitpoort, vrijdag 19 januari 2018 14.30 - 16.00 uur.

Waterrijk, 26 januari, 2 en 9 februari (net voor Valentijnsdag!) 14.30-15.30 uur

Aanmelding Heb je zin om mee te doen? Meld je dan aan bij receptie@gruitpoort.nl

Foto: Ronald Falke

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap