Verhalenoogst: doe mee als schrijfvrijwilliger, vanaf 3/4!

Ouderen vertellen hun verhaal. Jij luistert, vraagt en schrijft. Samen smeden jullie in korte tijd een band door al die persoonlijke verhalen. En dat is voor beide heel bijzonder.

Hier draait het om bij Verhalenoogst: echt contact maken en aan het eind is daar een vaak heel persoonlijk verhaal op schrift. Als schrijfvrijwilliger bezoek je samen met andere vrijwilligers en schrijfdocente Lieke Deelstra drie weken achter elkaar een groepje ouderen op één van de locaties. In april zijn dat De Bleyke in Hengelo Gelderland en Den Ooiman in Doetinchem. En daar zijn de mooiste verhalen te horen. Lieke neemt een koffer mee vol met oude spulletjes, dus volop gespreksstof. Ter voorbereiding is er een workshop voor de schrijvers. De laatste keer is een kleine feestelijke presentatie waarbij de verhalen voorgelezen worden. Verhalenoogst is een uitgelezen kans om eens te verkennen of je het leuk vindt om een kort verhaal te schrijven. En natuurlijk is ook iedereen die al eerder als schrijfvrijwilliger meedeed, weer van harte welkom. Doe je ook mee? Meld je dan snel aan via info@gruitpoort.nl o.v.v. naam en telefoonnummer.

De Bleyke, Hengelo G: Kennismakingsworkshop dinsdag 3 april, 15.00-17.30 uur, De Gruitpoort, Doetinchem, sessies met ouderen bij De Bleyke in Hengelo G op dinsdag 10, 17 en 24 april, 10.00-12.00 uur (vanaf 10.30 uur met ouderen erbij).

Den Ooiman/ Clematis, Doetinchem: Kennismakingsworkshop dinsdag 3 april, 15.00-17.30 uur, De Gruitpoort, Doetinchem. Sessies met ouderen bij Den Ooiman in Doetinchem, dinsdag 10, 17 en 24 april, 14.00-16.00 uur, (vanaf 14.30 uur met ouderen erbij).

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap