Voorpret door Lege-Handen-Gesprek op Liemerije Didam, vanaf 8/3

Bewoners van Waverlo op Meulenvelden (Liemerije) gaan vanaf 8 maart drie weken lang aan de slag met theaterdocent Boaz Boele. Maar wat er precies gaat gebeuren? Dat is voor iedereen nog een verrassing.

Steeds vaker beginnen de kunstactiviteiten van Lang Leve Kunst met een Lege-Handen-Gesprek. De kunstenaar komt eerst eens kennis maken met de deelnemers om elkaar in alle rust te leren kennen en interesses te polsen. Voorpret, daar draait het om! En betrokkenheid en saamhorigheidsgevoel!

Theaterdocent Boaz Boele komt de eerste keer dus lettelijk met lege handen. Samen met bewoners bepaalt hij wat er de weken erna precies gaat gebeuren. Dat kan van alles zijn. Misschien zijn er bepaalde thema die spelen of zijn er speciale gebeurtenissen waar mensen over willen vertellen. Boaz kan die dan bijvoorbeeld naspelen. Of misschien willen de deelnemers zelf ook meedoen. Of misschien komen er kleine activiteit voor de hele groep. Er is van alles mogelijk…. En familie mag ook meedoen.

Liemerije in Didam is sinds januari partner van Lang Leve Kunst en Naoberschap. Verschillende bewoners hebben inmiddels al kennisgemaakt met kunstactiviteiten zoals Zang aan huis, Zingen met Suus en het Kunstuurtje.

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap