Sing In Vorden: "Iedereen zingt zo goed mee," een impressie

Op dinsdag 13 maart was er weer een editie van de Sing In in Vorden. Het thema was deze keer een wandeling door het Vordens dorp in de jaren ’50.

Organisator Dick Wagenvoort:  “Ondanks het natte en kille weer en het feit dat er nog best wat mensen ziek zijn, waren er toch weer 34 mensen gekomen, buiten de vrijwilligers. We maakten al zingend en vertellend in gedachten een wandeling door het oude Vorden en haar acht kastelen.”

De Sing In heeft elke maand een ander thema. Wagenvoort: “We begonnen bij de kerk. Als kind luisterde ik graag naar de mooie klanken van het orgel en daar hadden we een mooi lied over. Daarna “wandelden” we door naar het café en zongen “Driekes Man”. Ik sta er wel eens versteld van dat er zo goed met alle liederen meegezongen wordt.”

Tijdens de Sing In is er ook ruimte voor andere dingen. “Mijn zus Rikie vertelt verhalen en  er waren deze keer twee personen die een voordracht hielden. Echt klasse en zo is er die middag telkens voor ieder wat wils!”

De Sing In wordt eens per maand door vrijwilligers georganiseerd in het Kulturhus in Vorden. De komende edities staan gepland voor 10 april, 8 mei en 12 juni, telkens van 14 tot 16 uur. Iedereen die van zingen houdt, is van harte welkom. De Sing In wordt ondersteund door Lang Leve Kunst en Naoberschap.

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap