Deelnemers gezocht voor schoolproject De Rode Loper 18/5 en 8/6

SCHOOLPROJECT DE RODE LOPER

VRIJDAG 18 MEI EN 8 JUNI

12.00- 13.00 UUR

AMPHION DOETINCHEM

 

 Wij, Niels, Vera en Jesse hebben met al onze klasgenoten uit de derde klas van het Rietveld Lyceum een schrijfproject voor het vak Nederlands, over uitgaan en feesten. Graag gaan we met u in gesprek over hoe u vroeger uitging. Ging u wel eens dansen, naar de schouwburg, naar de kermis of naar een concert? Met wie ging u dan? Werd u gevraagd? Wat vonden uw ouders ervan? Weet droeg u? In al dat soort dingen zijn we geïnteresseerd. We nodigen u uit om met ons te komen praten op vrijdag 18 mei van 12.00 tot 13.00 uur in Amphion. Van alles wat u ons vertelt, maken wij een verhaal. De mooiste verhalen winnen een prijs. Ook nodigen we uit bij de feestelijke prijsuitreiking in schouwburg Amphion op vrijdag 8 juni van 12.00 tot 13.00 uur. Aanmelden kan tot 9 mei via info@gruitpoort.nl Vermeld uw naam, emailadres, telefoonnummer en leeftijd. 

Hoe gaat het in zijn werk?

vrijdag 18 mei, 12.00 - 13.00 is de eerste ontmoeting met leerlingen van het Rietveld Lyceum. Er zijn leerlingen aanwezig uit de derde klassen havo, vwo en gymnasium. U gaat in gesprek met één of twee leerlingen. Daarna schrijven zij op school uw verhaal op. Het is leuk als u een paar herinneringen zoals foto’s meeneemt, maar dat hoeft niet. Het is ook niet nodig dat u iets voorbereidt.

vrijdag 8 juni, 12.00 - 13.00 is de prijsuitreiking. De leerlingen met wie u sprak, lezen het verhaal aan u voor. De prijswinnende verhalen worden bekend gemaakt.


Aanmelden
Aanmelden kan tot 9 mei via info@gruitpoort.nl Vermeld uw naam, emailadres, telefoonnummer en leeftijd. Dankzij bijdragen van verschillende fondsen is deelname gratis en zijn er verder geen kosten aan dit project verbonden.

Het project wordt georganiseerd door docenten Nederlands van het Rietveld Lyceum, in samenwerking met de Gruitpoort, Amphion en Kruiswerk Acherhoek-Liemers en Stad Doetinchem.

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap