Adviesgroep Jonge Rotten, van 30/8 t/m 4/10

Verbondenheid en positieve beeldvorming tussen generaties is een hot item. Daarom start de Gruitpoort in de loop van dit seizoen het project Jonge Rotten. Mensen van 65+, maar ook van 65-, worden van harte uitgenodigd om inhoudelijk mee te denken in de adviesgroep Jonge Rotten. De groep komt vanaf 30 augustus zes donderdagen bij elkaar en gaat reflecteren op eigen levensvragen ‘van weleer’ en ‘van nu’.

Jonge Rotten wordt in samenspraak met de Leyden Academy georganiseerd. Onderdeel van het project is een evenement later in het seizoen waarbij een groep ouderen en jongeren een kleine week dag en nacht intensief met elkaar optrekken. De adviesgroep denkt mee over de inhoudelijke voorbereiding van Jonge Rotten door te reflecteren op de eigen levensvragen ‘van weleer’ en ‘van nu’. Wat zijn overeenkomsten en verschillen? Welk beeld hebben ouderen van jongeren?

Literatuur: in overleg
Gespreksleiding: Jan Menderink en Machteld van der Meij
Locatie: De Gruitpoort
Donderdag 30 augustus en 6, 13, 20 en 27 september en 4 oktober
Tijd: 11.00-12.30 uur
Kosten: geen

Aanmelding

Heeft u interesse om zich een korte tijd aan Lang Leve Kunst en Naoberschap te verbinden door deelname aan deze adviesgroep? Stuur dan een e-mail onder vermelding van ‘Adviesgroep Jonge Rotten’ met uw naam, telefoonnummer en mailadres aan info@gruitpoort.nl

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap