Verhalenoogst: meld je aan als schrijfvrijwilliger! Vanaf 18/09

Ouderen vertellen hun verhaal. Jij luistert, vraagt en schrijft. Samen smeden jullie in korte tijd een band door al die persoonlijke verhalen. En dat is voor beide heel bijzonder. Wil je dit ook meemaken? Schrijf je dan in voor de editie van 18 september (workshop) en 2, 9 en 16 oktober bij  Welcom Dorpshuis Braamt of Sensire Den Ooiman in Doetinchem.

Hier draait het om bij Verhalenoogst: echt contact maken en aan het eind is daar een vaak heel persoonlijk verhaal op schrift. Als schrijfvrijwilliger bezoek je samen met andere vrijwilligers en schrijfdocente Lieke Deelstra drie weken achter elkaar een groepje ouderen op één van de locaties. In oktober zijn dat het Dorpshuis in Braamt en Den Ooiman afdeling Zonnehoek in Doetinchem. En daar zijn de mooiste verhalen te horen. Lieke neemt een koffer mee vol met oude spulletjes, dus volop gespreksstof. Ter voorbereiding is er een workshop voor alle schrijvers op de Gruitpoort te Doetinchem. De laatste keer is een kleine feestelijke presentatie waarbij de verhalen voorgelezen worden.

Verhalenoogst is een uitgelezen kans om eens te verkennen of je het leuk vindt om een kort verhaal te schrijven. En natuurlijk is ook iedereen die al eerder als schrijfvrijwilliger meedeed, weer van harte welkom. Doe je ook mee? Meld je dan aan via info@gruitpoort.nl o.v.v. naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Planning

Dorpshuis Braamt: Kennismakingsworkshop dinsdag 18 september, 16.00-18.00 uur, De Gruitpoort, Hofstraat 2 Doetinchem. Sessies met ouderen bij in Dorpshuis Braamt op dinsdag 2, 9 en 16 oktober, 10.00-12.00 uur (vanaf 10.30 uur met ouderen erbij)

Den Ooiman/Zonnehoek Doetinchem: Kennismakingsworkshop dinsdag 18 september, 16.00-18.00 uur, De Gruitpoort, Hofstraat 2 Doetinchem. Sessies met ouderen bij Den Ooiman in Doetinchem, dinsdag 2, 9 en 16 oktober, 14.30-16.30 uur, (vanaf 15.00 uur met ouderen erbij)

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap