Uit de grote duim: samen verhalen verzinnen vanaf 23/10

Het kan niet gek genoeg, bij het Lang Leve Kunstproject Uit de grote duim. Samen de meest fantastische verhalen verzinnen, misschien wel over verre reizen en grootse helden, met hulp van theatrale werkvormen: dat is Uit de grote duim. Vanaf 23 oktober starten we deze activiteit met een workshop en de weken daarna gaan we naar woonzorgcentra in Doetinchem en Hengelo G. o.l.v. verhalenmaakster Lieke Deelstra. We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om mee te doen.

 

Op 23 oktober is er van 15-17 uur een workshop voor vrijwilligers bij de Gruitpoort. Op 30 oktober en 6 november zijn de sessies bij Sensire Den Ooiman in Doetinchem, van 10.30 tot 11.30 uur en bij Markenheem De Bleyke in Hengelo G van 14 tot 15 uur. Ook genieten van alle grootse en maffe verhalen die samen bedacht worden? Geef je dan op als vrijwilliger door een e-mail te sturen aan info@gruitpoort.nl o.v.v. naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Bij Lang Leve Kunst en Naoberschap zijn we gek op mooie verhalen. Meestal vragen we naar waargebeurde anekdotes, zoals bij Verhalenoogst en dat is prachtig. Maar wat gebeurt er als je de waarheid loslaat en je fantasie laat prikkelen? Misschien wel zoiets:

“Laatst ben ik gebeten door een mug en een jeuk dat ik had!”

“Nou, ik ben aangevallen door een buizerd, hij landde op mijn hoofd, het bloedde vreselijk!”

“Vorige week zwom ik in de Oude IJssel en ineens had ik het gevoel dat ik niet alleen was. Wat denk je, een zwarte haai zwom achter mij en hij hapte naar mijn been! Gelukkig werd ik net op tijd gered door een zeemeermin. Ik tril nu nog na van angst!”

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap