Betekenisvol schrijven als vrijwilliger van Verhalenoogst 25/4 t/m 23/5

Ouderen vertellen hun verhaal. Jij luistert, vraagt en schrijft. Samen LLKsmeden jullie in korte tijd een band door al die persoonlijke verhalen. Misschien schrijf je zelfs wel een verhaal dat de ander nog niet eerder verteld heeft. Als je klaar bent met schrijven, lees je het verhaal voor aan de verteller. Verhalenoogst maakt bij vertellers en schrijvers telkens een onuitwisbare indruk. Wil je dit ook meemaken? Schrijf je dan in voor de editie van donderdag 25 april (workshop), 9, 16 en 23 mei bij de Bleyke in Hengelo G of de Herbergier in Doetinchem.

Hier draait het om bij Verhalenoogst: echt contact maken en aan het eind is daar een vaak heel persoonlijk verhaal op schrift. Als schrijfvrijwilliger bezoek je samen met andere vrijwilligers en schrijfdocente Lieke Deelstra drie weken achter elkaar een groepje ouderen op één van de locaties. En daar zijn de mooiste verhalen te horen. Lieke neemt een koffer mee vol met oude spulletjes, dus volop gespreksstof. Ter voorbereiding is er een workshop voor alle schrijvers op de Gruitpoort te Doetinchem. De laatste keer is een kleine feestelijke presentatie waarbij de verhalen voorgelezen worden. Doe je ook mee? Meld je dan snel aan via info@gruitpoort.nl o.v.v. naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Markenheem Bleyke Hengelo G: Kennismakingsworkshop op donderdag 25 april, 15.00-17.00 uur, De Gruitpoort, Hofstraat 2 Doetinchem. Sessies met ouderen bij de Bleyke in Hengelo GLD op 9, 16 en 23 mei van 9.45 -11.45 uur (vanaf 10.15 met ouderen erbij).

Herbergier Doetinchem: Kennismakingsworkshop op donderdag 25 april, 15.00-17.00 uur, De Gruitpoort, Hofstraat 2 Doetinchem. Sessies met ouderen op donderdag 9, 16 en 23 mei, 15.00-17.00 uur (vanaf 15.30 uur met ouderen erbij).

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap