Vervolg dansuurtje met Maxime 23/11 tot 7/12

Na een succesvolle ronde, ‘Dansen met Maxime’, komt er een vervolg! Maxime komt terug op St. Elisabeth om samen met de bewoners te genieten van de muziek, te luisteren naar wat muziek te zeggen heeft en natuurlijk om zelf te dansen en mee te bewegen.

Het Dansuurtje wordt georganiseerd door het programma Lang Leve Kunst en Naoberschap en vindt plaats op vrijdag 23 en 30 november en 7 december op locatie St. Elisabeth aan de Kloosterstraat te Doesburg. Familieleden en andere belangstellenden die als vrijwilliger willen ondersteunen, zijn welkom om mee te doen. Aanmelden kan bij Sandra Bryson: s.bryson@attentzorgenbehandeling.nl.

Maxime Kroot
Het dansuurtje wordt gegeven door Maxime Kroot. Zij is als dansdocente afgestudeerd aan ArtEZ. Maxime zegt: “Je herkent mij aan mijn enthousiasme en passie voor dans. Voor mij is een dag niet gedanst, een dag niet geleefd! Fijne muziek, een goede dosis creativiteit en een lekkere flow zijn de elementen die het dansgevoel geven. Ik heb er veel zin in om mijn dansgevoel met u te delen.”

Dansen is gezond
Sporten en bewegen zorgt voor een betere kwaliteit van leven, voor mensen met dementie vertraagt het de mentale achteruitgang. Maxime zet de muziek aan en bewoners gaan spontaan bewegen, waarbij familieleden die meedansen weer even op andere wijze positief contact kunnen maken met hun geliefde.

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap