Warme Wintertenen v.a. 28/11

Jeukende wintertenen kun je verhelpen door ze in te wrijven met rauwe aardappel of klimopbladeren. Lang Leve Kunst heeft echter een veel leuker recept! Door samen te dansen op muziek en daarna te genieten van mooie kerstverhalen zal de kou weldra verdwijnen!

 

Dansdocente Evelien ter Maat zal met de deelnemers luisteren naar mooie kerstmuziek, om vervolgens samen te dansen en te bewegen. Vrijwilligers van Lang Leve Kunst zullen daarna warme winterverhalen en gedichten voordragen of kerstliedjes zingen. Met elkaar sfeervol winter en kerst beleven, daar gaat het om!

 

Docente Evelien ter Maat

Evelien ter Maat raakte als klein meisje al door dans gefascineerd tijdens de lessen bij Jazz Dansschool Bertha Huls in Doetinchem. Ze besloot van dans haar beroep te maken en studeerde daarna aan de Hogeschool voor de Kunsten ArtEZ in Arnhem. Sinds 2012 is ze o.a. dansdocent bij Jazz Dansschool Bertha Huls, de school waar haar liefde voor dans begon.

 

Meedansen?

‘Warme Wintertenen’ wordt georganiseerd door het programma Lang Leve Kunst en Naoberschap en vindt plaats in november en december op 3 locaties van de Wehme in Vorden ( De Wehmehof, de Lindenhof en de Hackforterhof) en op de dagopvang van Markenheem te Keijenborg in Dorpshuis te Horst. Familieleden en andere belangstellenden die als vrijwilliger willen ondersteunen, zijn van harte welkom om mee te doen. Het is inspirerend om met Evelien samen te werken en je zet je tegelijkertijd op een actieve manier in voor ouderen.  Voor meer informatie over exacte data, tijdstippen en aanmelding kun je contact opnemen via: info@gruitpoort.nl o.v.v. naam en e-mailadres.

© Gruitpoort 2018 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap