‘Warme Wintertenen’ 1/2 t/m 15/2

 

‘Warme Wintertenen’

Samen genieten van een swingend uurtje en luisteren naar hartverwarmende verhalen!

Jeukende wintertenen kun je verhelpen door ze in te wrijven met rauwe aardappel of klimopbladeren. Lang Leve Kunst heeft echter een veel leuker recept! Door samen te dansen op muziek en daarna te genieten van mooie verhalen zal de kou weldra verdwijnen!

Dansdocente Evelien ter Maat zal met de deelnemers luisteren naar mooie sfeermuziek, om vervolgens samen te dansen en te bewegen.  Ze zal aandacht geven aan het versoepelen en licht stretchen van de spieren. Vrijwilligers van Lang Leve Kunst zullen daarna warme winterverhalen voorlezen, gedichten voordragen of liedjes zingen. Met elkaar sfeervol de koude dagen beleven, daar gaat het om!

Docente Evelien ter Maat

Evelien ter Maat raakte als klein meisje al door dans gefascineerd tijdens de lessen bij Jazz Dansschool Bertha Huls in Doetinchem. Ze besloot van dans haar beroep te maken en studeerde daarna aan de Hogeschool voor de Kunsten ArtEZ in Arnhem. Sinds 2012 is ze o.a. dansdocent bij Jazz Dansschool Bertha Huls, de school waar haar liefde voor dans begon.

Meedansen?

‘Warme Wintertenen’ wordt georganiseerd door het programma Lang Leve Kunst en Naoberschap en vindt plaats op 1, 8 en 15 februari op de Sydehem te Zeddam. Het dansuurtje zal plaatsvinden op de Hettenheuvel, een woongroep voor mensen met dementie.

Familieleden en andere belangstellenden die als vrijwilliger willen ondersteunen, zijn van harte welkom om mee te doen. Het is inspirerend om met Evelien samen te werken en je zet je tegelijkertijd op een actieve manier in voor ouderen.  Voor meer informatie over exacte tijdstippen kun je contact opnemen via: info@gruitpoort.nl o.v.v. naam en e-mailadres.

 

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap