Workshop Dansen met Maxime 22/2

WORKSHOP: ‘DANSEN MET MAXIME’
voor vrijwilligers die houden van dansen en bewegen met ouderen

Het ‘Dansuurtje met Maxime’ is een activiteit voor ouderen, uitgangspunt is moderne dans en beweging. Een gedreven vrijwilligersteam ondersteunt  Maxime tijdens het dansen.

Dansuurtjes op locaties in de regio
De Dansuurtjes vinden op verschillende locaties in de regio plaats. Samen met een klein groepje vrijwilligers ga je mee naar één van de locaties. Er doen telkens zo’n 8 tot 12 ouderen mee. Genieten van beweging , dans en muziek is waar het allemaal om draait.

Maxime
Maxime Kroot is als dansdocente afgestudeerd aan ArtEZ. “Je herkent mij aan mijn enthousiasme en passie voor dans. Voor mij is een dag niet gedanst, een dag niet geleefd! Fijne muziek, een goede dosis creativiteit en een lekkere flow zijn de elementen die het dansgevoel geven. Met elkaar kunnen we veel meer mensen bereiken en iedereen persoonlijk aandacht geven. Alles mag, niks is fout! Ik wil dit de vrijwilligers meegeven in de workshops en ze vrij laten worden in hun dansen.

Dansworkshop voor vrijwilligers

Voor zowel ervaren dansvrijwilligers als nieuwkomers is er een dansworkshop op 22 februari van 10.00-12.00 uur in de Gruitpoort. Maxime licht haar werkwijze toe, laat zien hoe je deelnemers benadert en tot bewegen verleidt. Het accent  in deze workshop ligt op werkvormen waarmee vrijwilligers in groepjes zelfstandig kunnen dansen met de deelnemers.

Datum:                       22 februari 2019

Tijd:                            van 10.00 tot 12.00 uur, inloop vanaf 9.45 uur

Locatie:                       De Gruitpoort, Hofstraat 2 te Doetinchem

Aanmelden

Wil je meedoen?  Stuur dan voor 20 februari een mailtje naar: info@gruitpoort.nl o.v.v. naam en telefoonnummer en ‘Dansen met Maxime’.

Let op! Het aantal plaatsen is beperkt.

 

 

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap