Theatervoorstelling Hartstocht & Hotspot 6/4 t/m 30/4

Als toeschouwer word je meegenomen in het leven van ouderen in een seniorenappartement. De premiere vindt plaats op zaterdag 6 april om 15.00 uur in de Gruitpoort en wordt daarna gespeeld bij De Bleyke, Sydehem, Schavenweide, Meulenvelden en de Zonnekamp.

Hartstocht en Hotspot

De ouderen in het seniorenappartement voelen zich eenzaam en in de steek gelaten door hun kinderen. De bewoners kennen elkaar nauwelijks en ze leven erg langs elkaar heen.

De ouderen willen meer uit hun laatste levensfase halen en komen in actie. Dit leidt tot hartstochtelijke relaties en humoristische momenten.

Zo is daar Olga Ooievaar die vroeger sportdocente was en nu, op hoge leeftijd nog steeds elke dag traint. Of Hein Haan, voormalig kroegbaas die nog steeds wel van een borreltje houdt en Leopold, die het liefst de hele dag leest en naar klassieke muziek luistert.

Regisseur Jannie Nijland zegt: ‘Oud zijn is leuk zolang je er zelf maar een feestje van maakt!’

Theatergroep Maskerade

Maskerade is een toneelvereniging uit Doetinchem die al meer dan 30 jaar bestaat. Het gezelschap bestaat uit 6 enthousiaste spelers, met passie voor theater. Hartstocht en Hotspot is een productie van Jannie Nijland en Marian Kok, tevens ook vrijwilligers bij Lang Leve Kunst.

 

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap