Spikkeltje bij Croonemate op 15/5

Er was eens een koning en koningin die zo graag een kindje wilden. Ze gaan naar heks Akkaba en dan gebeurt er iets verrassends………!

De poppenvoorstelling Spikkeltje heeft in januari en februari bij verschillende zorgcentra gespeeld met veel succes. Op woensdag 15 mei spelen de vrijwilligers Jannie Nijland en Marian Kok van Lang Leve Kunst de poppenvoorstelling ook nog een keer bij de Croonemate in Doetinchem. ze de voorstelling ook nog een keer om 15.15 uur spelen vrijwilligers Jannie Nijland en Marian Kok van Lang Leve Kunst en Naoberschap de poppenvoorstelling Spikkeltje bij Croonemate in Doetinchem.

Vindingrijkheid, dat is Jannie Nijland en Marian Kok niet vreemd. Het bracht hun op het idee om een poppentheater voor ouderen te maken. Ze schreven het sprookje Spikkeltje en maakten hun eigen poppen. Spikkeltje is een huiskamervoorstelling en na afloop schuift Spikkeltje samen met de andere poppen aan bij het publiek om zich te laten bewonderen en om een praatje te maken. Want aan poppen valt zoveel te beleven…

De voorstelling is geschikt voor mensen met dementie en duurt inclusief ‘nazit’ ongeveer drie kwartier. Familieleden zijn ook van harte welkom.

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap