Workshop nieuwe zangers met Pieternel van Amelsvoort op 25/4

Op donderdagmiddag 25 april is er weer een workshop contact maken LLKvia zang van Pieternel van Amelsvoort van DivaDichtbij, speciaal voor nieuwe zangers van Zang aan Huis en de Zangbrigade.

Als nieuwe zanger van een van de koren van Lang Leve Kunst is het fijn om handvatten te krijgen van iemand die zeer ervaren is in het contact maken via muziek met mensen met dementie. Pieternel van Amelsvoort neemt je tijdens deze interactieve workshop mee langs allerhande situaties die je mee kunt maken als zanger. Hoe is je aanpak, wat kun je vooral wel doen en wat is misschien minder handig? Na deze workshop ga je hopelijk naar huis met flink wat nieuwe ideeën en veel energie!

De planning

Datum: donderdag 25 april

Tijd: 13-16 uur

Locatie: Gruitpoort, Hofstraat 2 in Doetinchem

 

Je kunt je opgeven via info@gruitpoort.nl o.v.v. naam, telefoonnummer en “workshop LLK Pieternel van Amelsvoort op 25 april”. Deelname is gratis. Er is plek voor maximaal 18 deelnemers.

 

Over Pieternel

Pieternel van Amelsvoort is Diva Dichtbij sinds 2006. Diva Dichtbij brengt professionele zang naar huiskamers van verpleeghuizen. Door middel van zang en persoonlijke aandacht wordt aan langdurig zieken verlichting gegeven. Pieternel studeerde zang aan het conservatorium Utrecht en maakt eigen muziektheatervoorstellingen. Ze werkt als koordirigente en zanglerares en geeft vaker workshops als deze in het land.

 

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap