Broedplaats Vrijwilligers Lang Leve Kunst 21/5

Kom je ook “broeden” en elkaar inspireren tijdens de Broedplaats “Vrijwilliger LLK op 21 mei van 13.30 tot 16.30 uur?

Mensen met passie voor kunst en hart voor ouderen, dat hebben de bijna 300 vrijwilligers die actief zijn bij ons programma gemeen. Dans, zang, verhalen vertellen, schrijven, voorlezen, gedichten maken, vloggen, beeldende kunst maken en erover praten, theater; we initiëren allerlei soorten activiteiten waar altijd vrijwilligers aan meewerken. De rol van de vrijwilliger kan verschillen. Bij Zeg ’s Ja helpt de vrijwilliger de docent. Bij Verhalenoogst heeft de vrijwilliger een eigen taak naast de docent en bij de Voorleesbrigade of Zang aan Huis gaat de vrijwilliger zelfstandig op pad. Hoe verschillend de rol van de vrijwilliger ook mag zijn, in de uitvoering van het programma is hij cruciaal.

We vinden het belangrijk om regelmatig contact met jou als vrijwilliger van Lang Leve Kunst en Naoberschap te hebben en om van je ervaringen te leren. Zo hopen we het programma te ontwikkelen en vrijwilligers verder te helpen. Het artistieke profiel van LLK is een belangrijk aandachtspunt. Daarom organiseren we

De Broedplaats
‘Vrijwilliger Lang Leve Kunst’
dinsdagmiddag 21 mei
van 13.30 uur tot 16.30 uur
op de Gruitpoort

De middag wordt geleid door Rieke Schouten. Zij was de afgelopen jaren bij ons betrokken als projectleider van het landelijke programma Lang Leve Kunst namens Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo. (Zie t.k. dit interview met haar: in gesprek met rieke schouten). Het programma van de middag volgt nog.

Heb je interesse  om aan deze middag mee te werken? Geef dat dan voor 8 mei door aan langlevekunst@gruitpoort.nl. We proberen de groep zo gevarieerd mogelijk samen te stellen en er is helaas maar plaats voor een beperkt aantal mensen. Voor 10 mei laten we je weten of je wel of niet geplaatst bent.

Met vriendelijke groet, mede namens Eefje Ernst, Iris Cucaro en Maria van der Post,

Machteld van der Meij

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap