Zomerliefde met Jannie en Marian, hele zomer

Jannie Nijland en Marian Velthausz gaan de hele zomer de boer op met theater en liedjes. Vindingrijk, dat zijn ze wel. Als vrijwilligers bij Lang Leve Kunst en Naoberschap deden ze aan veel uiteenlopende activiteiten mee. Dat bracht hun op het idee zelf kleine theatervoorstellingen te maken. Begin van dit jaar traden ze op met de poppenvoorstelling Spikkeltje. Ze maakten daarvoor zelf poppen en decor. Daarna volgde de toneelvoorstelling Hartstocht tot Hotspot. En nu dus deze zomer de voorstelling Zomerliefde.

Liefde zit ons in de genen. Als baby word je er mee omringd en als het goed is blijft dat doorgaan. Als tiener ontdek je dan wat het is om verliefd te zijn. Zomerkriebels dus. Hoe mooi is dat! In de loop van je leven leer je allerlei soorten liefdes kennen en daar gaat deze voorstelling over. Zomerliefde is een korte theatervoorstelling voor zorglocaties. Ze komen deze zomer op Schavenweide (Doetinchem), de Hessengracht (Doesbrug), Croonemate (Doetinchem), de Zonnekamp (Zelhem), de Lindenhof (Vorden), de Herbergier (Doetinchem) en Sydehem (Zeddam).

Deze zomer spant Lang Leve Kunst en Naoberschap zich in om allerlei extra activiteiten te organiseren. Met hulde aan alle vrijwilligers! Liederen, verhalen, muziek en beweging, beeldende kunst en een kleine theatervoorstelling, alles heeft een zomers jasje. Met dank aan het Oranje Fonds, Sluyterman van Loo en het RCOAK.

 

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap