Dansuurtje 16/8 t/m 30/8

DANSUURTJE

Samen dansen, bewgen en luisten naar muziek

Samen dansen, bewegen en luisteren naar wat de muziek te zeggen heeft, daar gaat het om bij het Dansuurtje. Vanaf 16 augustus vindt het Dansuurtje plaats bij het Sydehem in Zeddam. Het Dansuurtje wordt gegeven door dansvrijwilligers, die zijn opgeleid door dansdocente Maxime Kroot.

 

Tijdens het Dansuurtje wordt er contact gemaakt met de mensen doormiddel van beweging en muziek. Er komen tijdens het Dansuurtje verschillende dansstijlen langs, met mooie en herkenbare muziek. Dit zorgt ervoor dat mensen in beweging komen en samen verlangen om te gaan dansen.

 

De Dansuurtjes zijn dan ook een groot succes! De afgelopen periode heeft Maxime samen met dansvrijwilligers bij verschillende zorgcentra gedanst. De vrijwilligers raken geïnspireerd door Maxime en gaan nu geheel zelfstandig dansen bij Sydehem. Het programma Lang Leve Kunst en Naoberschap is dan ook heel blij dat de belangstelling van de dansvrijwilligers en de ouderen voor de Dansuurtjes omdat bewegen bijdraagt aan een betere kwaliteit van leven en goede mentale conditie.

 

Of je nou danst in je hoofd of op de vloer, iedereen is van harte welkom bij het dansuurtje!

 

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap