SLOWDATE: DE EERSTE INDRUK krijgt geen tweede kans! Of wel…? 2/9

Als je, zoals Malou,  in een café werkt, doe je vanzelf veel mensenkennis op. Je ontmoet steeds nieuwe mensen en zonder dat je je ervan bewust bent, heeft de eerste indruk al een plekje in je hoofd ingenomen. Met name uiterlijke kenmerken, lichaamstaal en de eerste woordenwisseling vormen dit plaatje.   

Tijdens de eerste Slowdate na de zomervakantie praten we over welke rol een eerste indruk speelt.  

En, ook interessant: klopt onze eerste indruk meestal of moet die regelmatig bijgesteld worden? Zijn we daar ook toe bereid?  

Jongeren en ouderen nemen tijdens de Slowdate de tijd om écht met elkaar in gesprek te gaan, soms met de hele groep, soms in tweetallen. Iedere keer is er een ander thema dat onder leiding van de vaste gespreksleider, Jan Menderink (65+), besproken wordt. Tussendoor is er een kleine proeverij van iets dat de andere generatie nog niet eerder proefde.

De Slowdate DE EERSTE INDRUK is op maandagmiddag 2 september van 15.00 uur tot 17.00 uur. Zin om mee te praten en te proeven? Wees welkom! Je mag ook je kleinkind of je opa of oma meenemen.

Meld je aan via info@gruitpoort.nl onder vermelding Slowdate 2/9. Er is plaats voor ongeveer 10 ouderen en 10 jongeren. Er zijn geen kosten aan verbonden.

De Slowdates worden georganiseerd op het jongerencentrum van de Gruitpoort. Volgende data: 9 september, 7 oktober, 14 oktober, 4 november, 11 november en 2 december.

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap