Slowdate aan de slag: Toppers van toen en nu 14/10

 

MuziekTheater: Carina Numan is er een ster in! Met haar aanstekelijk enthousiasme weet deze muziek- en theaterdocente de liefde voor en het plezier in muziek en theater over te brengen. Tijdens de Slowdate van maandag 14 oktober staan er ‘Toppers van Toen en Nu’ op het programma. Carina zeept ze in, frist ze op en voegt er ongetwijfeld een vleugje Carina aan toe. Ervaring met zingen of theater is niet nodig. Houd er wel rekening mee dat je tijdens deze Slowdate mogelijk voorgoed aan MuziekTheater verslingerd raakt.

Jongeren en ouderen nemen tijdens de Slowdate de tijd om elkaar beter te leren kennen. Door samen iets te doen of door écht met elkaar in gesprek te gaan. Elke Slowdate heeft een eigen thema. Tussendoor is er een kleine proeverij van iets dat de andere generatie nog niet eerder proefde.

De Slowdate ‘Toppers van Toen en Nu’ is op maandagmiddag 14 oktober van 15.00 uur tot 17.00 uur. Ook wie nog niet eerder aan een Slowdate mee heeft gedaan, is van harte welkom. Je mag ook je kleinkind (tussen pakweg 16-26 jaar) of je opa of oma (65+) meenemen.

Meld je aan via info@gruitpoort.nl onder vermelding van Slowdate 14/10 ‘Toppers van Toen en Nu’. Er is plaats voor ongeveer 10 ouderen en 10 jongeren. Er zijn geen kosten aan verbonden.

De Slowdates worden georganiseerd op het jongerencentrum van de Gruitpoort.

Volgende data: 4 november, 11 november en 2 december.

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap