Uitnodiging "Aangeklede Thee" Voorleesbrigade 19/11

De vrijwilligers van de Voorleesbrigade zorgen voor vele mooie uurtjes waarin ouderen achterover kunnen leunen om te genieten van een mooi verhaal. Of waarin ze juist alert worden en zich uitgenodigd voelen om hun eigen verhaal te doen. In dialect of in “hoog Hollands”. Omlijst met een lied of een gedicht, met en zonder beeld, ze draaien er hum hand niet voor om!

We weten dat het voorlezen veel oproept, zowel bij de lezers als bij de toehoorders. En dat onze voorlezende vrijwilligers van alles meemaken. Dat iemand die nooit reactie laat zien, zomaar ineens opstaat en begint te zingen. Dat er veel gelachen wordt en dat er af en toe ook tranen vloeien. Wat is het zonde dat de voorlezers eigenlijk nooit de gelegenheid hebben om deze ervaringen met elkaar te delen! Daar willen we verandering in brengen en daarom nodigen we alle lezers uit voor een gezellige “Aangeklede Thee” waarbij volop gelegenheid zal zijn om elkaar te vertellen wat iedereen zoal meemaakt op locatie.

 

Er zijn twee bijeenkomsten op 19 september en 19 november, opgave voor één van beide data is mogelijk via info@gruitpoort.nl. Er is beide keren plek voor 15 deelnemers.

© Gruitpoort 2019 Design & concept: Frappant - Techniek & CMS: BeSite | Sitemap